kafry Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Zdaj. Nějak jsem se v návodech zamotal. Mám PSP go CFW 6.35 a chtěl bych se dostat na PSN. LZE????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Březen 31, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Ano lze .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 No to už jsem se konečně dočetl a dokopal se k tomu.ALE když se chci s psp připojit na PSN tak mi to napíše něco jako že učet poučívá někdo jiný(ten jiný jsem já s ps vita) a teď jsem se pokoušel přidat psp na stránkách my accont psn ale furt mi to píše že se mám připojit před dowload manager a furt mi to nejde.Tak to teď flashnu na 6.60 cfw a možná se to chytí,co? stáhl jsem si nějaký soubor activate-1.xpd a teď jako co s tím?? Tak už jsem zjistil že mi download manager píče že mám aktualizovat na novou verzi psp,ale to se mi nějak nechce.Jak mám to psp přiřadit ke svému psn?????????? Tak flash 6.60, a stále nic.Na netu jsem,ale na PSN se nedostanu. Tak na netu mi to u mého psn učtu píše že je aktivováno a mám tam včechny plasťáky co mám,ale Go mi furt píše že se nemůže přihlásit na cizý učet.... Tak už mě nic nenapadá. už jsem udělal reset,odhlásil včechno ostatní,ale Go ne nepřipojí. Tak hotovo. Pomohlo až tovární nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kafry
Zdaj. Nějak jsem se v návodech zamotal.
Mám PSP go CFW 6.35 a chtěl bych se dostat na PSN. LZE?????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.