Thor841 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Ahoj, jako naprostá LAMA co se PSP týče, prosím o pomoc. Jak v PSP zjistím, jaký mám firmware, zda mám Flash atd....? Koupil jsem od kamaráda, ale ten je ještě větší LAMA než já, tak Vám teda nevím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-7-1-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Jaký máš firmware zjistíš v settings -> System settings -> System information položka System version, jestli máš CFW zjistíš, když máš v tom System version za číslem firmwareu něco napsanýho např (6.20 PRO B10 nebo 5.50 GEN D3, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thor841
Ahoj, jako naprostá LAMA co se PSP týče, prosím o pomoc. Jak v PSP zjistím, jaký mám firmware, zda mám Flash atd....? Koupil jsem od kamaráda, ale ten je ještě větší LAMA než já, tak Vám teda nevím.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.