Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2


.Den

Recommended Posts

Nějaký spoilery asi jo, žejo...

Hraju, líbí, zatím, teda. Druhej boss je za mnou. Jsem zvědavej, co všechno se dá těma volbama v dialozích ovlivnit. Jinak se mi líbí, jak se s tim Japonci nemažou a vybíjej hlavní i vedlejší postavy hlava nehlava.

Tyjo, emo-momentík s Io-innou matkou byl docela doják... A jenom dotaz - přežije v nějaký variantě v Osace ten Keita? Mně ho teda bez milosti kuchli, zatímco se hrdinové deprimovali na vyhlídce na rozmlácenou Osaku.

Kreslíř asi v životě neviděl prsa, jinak by tý nebohý Io udělat to, co jí tam udělal O_o Ale zrzavá tanečnice z Osaky je dobrá (a taky ji nechali v Osace, chjo...)

Jo, fikaná ochrana proti kopírování - bez patche nejde porazit první boss (Dubhe) :)

Jsem zvědavej, jak dlouho mi to vydrží...

Edit: OK, sorry, už je to schovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eee, pockej, spoilery ne! Teda jo, ale pis je prosim do schovaneho citatu (

) treba s casovym zarazenim v ramci hry (treba Day 2 14:30). ;) Takze...tvuj prispevek jsem zatim vlastne necetl. :lol:

K tomu patchi... Ja o nicem nevim, nic jsem nepatchoval a prvni boss v pohode padnul. o_O Teda, jednou mi to zamrzlo zrovna u nej, ale podruhe nebyl problem, tak to asi nebylo tim.

Day 2 14:30~15:00

Keitu v Osace (na schodech) zahranis proste jen tim, ze tam prijdes vcas, tj. ve 14:30. Pokud prijdes az v 15:00, spadne a rozbije si tlamu. ;)

Update ohledne Keity, precti spoiler. ;)

EDIT: 2. boss kaput... Ale mel jsem tam svuj prvni Game Over. ^^;

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, jestli se mi to jen nezda, ale dvojka mi, navzdory tomu, co se rika na netu, prijde o dost lehci nez jednicka... Mam Day 3 a zatim pouze 2x Game Over, a to jeden z nich byl z nepovinne bitky pouze s hlavnim hrdinou VS preexpovany boss se skupinkou monster. Teda porad to neni moc sranda a nekolik bitev jsem vyhral vylozene o jeden tah, takze tahle obtiznost mi akorat vyhovuje. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Ale jo, ještě to hraju, ale u třetího bosse dostávám zatím ukrutně...

Phecda - jak se rozdvojuje - když je pohromadě, tak se na něj skoro nedá (teda nějak asi jo, ale já to neumím), a když je rozdvojenej, tak na jednu půlku se musí fyzickejma a na druhou magickejma útokama a ještě mám podezření, že je potřeba obě půlky skolit v jednom kole, protože jinak se zase spojí a můžu to mydlit znova. Kromě toho že mě nakládá úplně nechutně. Musím ještě nějak zapracovat na tom, abych měl dva spolehlivý ranaře a dva spolehlivý mágy :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toho jsem nejakou nahodou dal napoprve nepripraveny. :) Pak jsem si to jeste zopaknul kvuli expum teda... :D

Jo, kdyz je jen jeden, tak se mu obloukem vyhni (ale ne moc velkym :lol: ), nejaky damage mu muze zahadnym zpusobem zasadit jen Ronaldo. Zkus proste kazde pulce ubrat co nejvice zivota, aby jim zbylo uplne minimum. Pak si pockej, aby poradi chodu bylo takove, ze po smrti jednoho by nehral okamzite ten druhy (proste abys je mohl sejmout oba v jednom kole) a bum. :) Prisel mi o dost snadnejsi nez ten druhy boss.

Btw, jestli moc nepouzivas demon fusing, tak zacni. ;)

Ja si hooodne oblibil skill Berserk, mam to snad u kazde postavy. Ale aspon jednoho dva magicke demony si vzdycky udrzuju, vetsinou u Io, ktera ma taky Ma hodne vysoke. Super je potom nafuse-ovat demona, ktery ma nejaky bonus pro utoky jednim typem magie, a zaroven mu dat tu magii (treba muj King Frost je paradoxne Strong vuci ohni a ma *1.3 pro Ice magii a Frost Dance). Apod. :) Prip. si na tu bitku dej na nejake postavy aspon rezistenci proti necemu, co Phecda pouziva, pokud mas co dat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidíš, a druhýho jsem natřel, ani nevím jak :)

Fusing je boží to používám, i když člověk občas neví, co vyleze (ale kdo má pořád brát prachy na ty aukce těch lepších bubáků). Ke King Frostovi se zvolna hrabu (myslím, že tam ještě level chybí, ale už mi vychází), zatím mi přijde nosná kombinace Ubelluris + Bai Suzhen (dva mocný útoky z bezpečný vzdálenosti :)), ale to už taky neni takový terno, jak to bejvalo :).

Jo, ty rezistence a slabiny jsou dost důležitý sledovat. A v těch kombinacích to dělá divy, o tom žádná. Ty rezistence budu muset z někoho vymlátit, asi. Natírá mě přes Force nebo přes Ice, mrcha...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze ani jednoho z tech demonu jsem vubec nemel. ^^ Ale ja je stridam docela rychle... Takoveho unique klauna (ted jsem zapomnel jmeno, ma vyplazly jazyk a na cele velke Q, musis ho predem porazit v solo souboji) jsem fuzoval asi pul hodiny, mel ho v jedine bitve a zase ho zmenil dal na Kikuri-Hime. :lol: Ted mam docela mighty takovy to obrovsky zluty prase se silou over 9000, ktery ma az na to posledni uplne vsechno na Strong, Kikuri-Hime s neskutecnou Ma, MP+30% a zesilenou magii (posledne se mi podarilo Frost Dancem sejmout asi za 3x250 HP :D ), obrneneho King Frosta a podobne...docela dobra particka. Casto ale kupuju 5 hvezdickove demony proste jentak do zasoby (a stejne jich je furt nedostatek) a hlavne kdyz se postesti, tak akcni demony v te bonus aukci. Obcas z toho lezou fakt perfektni skilly (treba prave tu Kikuri-Hime jsem vykouzlil za pomoci unikatniho Jack Frosta v aukci).

Libi se mi teda, ze pri fuzovani demonu uz vysledne (dedicne) skilly nejsou polo-random jako treba v Persona serii, kde stacilo zavrit nahled, znovu ho otevrit a hle, skilly byly jine. Fakt opruz, pak ma clovek nutkani to zkouset do aleluja a kdyz to ze zvyku znova zrusi pri dobre kombinaci, tak akorat nadava. Tenhle jednodussi/ne-random system byl potreba. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

...cca 9,5 hodiny ve hře...

No tak jsem tu Phecdu nakonec dal, ale stálo to ten odpornej grind asi o dva levely (na 26.) a pořízení nějakejch novejch bubáků. Bléagh... Ale King Frost neni marnej. Orcus (to žlutý prase) se mi nelíbí, tak ho nepoužívám...

Ty příběhový meziřeči jsou dobrý, to mě baví hodně... Mohli z toho udělat Visual Novel bez těch soubojů :D

BTW - věříš jim? JPs, myslim. Já se teda tvářim, že jo, i když se všichni v tý Nagoye tvářili, jaký to nejsou padouši... Jsem zvědavej, co z toho všeho vyleze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja ted nemam vubec cas hrat, mam hodne uceni. :/ Jsem asi nekde zhruba jako ty, kousek za Phecdou. Obcasny grind mi zatim tak moc nevadi, jelikoz tady to jde hodne rychle (bud mas nizky level a dostanes mrte expu, nebo vysoky a nedostanes nic) a aspon dostanu par novych skillu. A Orcuse pouzivam jen kvuli tomu, ze se mi podarilo udelat mu vsechno Strong, ma silene moc zivotu a bodu na silu a umi lecit. :)

Mam rad Makoto, nemam rad toho modrovlasyho pubertaka, tj. jejich sefa. :) Urcite to bude svina. :lol: Taky jsem zvedavy na konec...a mrzi me, ze jsem nedohral jednicku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ted u 4. bosse a stale vic me zacina zajimat jak by se menil vyvoj, pokud bych si vsechny ty postavy, ktere mam zachranovat, nechal povrazdit. By ten tym byl 2x mensi. :) Asi to potom vyzkousim na New Game+, kde by to melo jit uz celkem rychle (doufam).

A zaroven asi priste budu zkouset rozvijet vztahy s Yamato a Anguished One, ted je v podstate uplne ignoruju (protoze se bojim, ze je udelam mighty a pak mi to vratej. :D ). Teda, prectu si, co rikaj, a pak si to loadnu a jdu jinam. :)

PS: Tak 4. boss byl az moc slaby... :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

OK, posledni post, a kdyz se nikdo neozve, tak koncim. :)

Poprve dohrano za 36 hodin na posledni ending (Restorer, nebo tak nejak). Asi od pulky hry mi to prislo fakt hodne jednoduche a jediny dalsi zasek jsem mel az u posledni formy posledniho bosse... Ktery padl napoprve po prekonfigurovani skillu a demonu. Ale dobre, asi jsem uz moc stary na neustale nesmyslne expeni. :) Rozehrano znovu na New Game+ s ruznymi bonusy, ted uz to jde hooodne rychle.

Jinak vyborna hra, kdo ma rad jRPG, doporucuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Nj a tie rozhovory čo sú za ne tie bonusy, one je ich možno získať za každý alebo až po nejakých pár, bo z úvodu keď bol k tomu ten tutor tak ku každému nahodilo +1 ale teraz keď sa s nimi rozprávam tak nič, treba nato teda nejakú unikátnu kombináciu pri každom alebo je to rozdelené, že za jeden deň max.+1?

K postupu som na druhom dni. Nepodarilo sami zachrániť toho bielovlasého čo ma privítal v Osake (ak sa teda dal zachrániť).

K hre mám len jednu vítku a to modrá schéma nejako som si zvykol na tú červenú z 1 plus hudba sa mi páčila tiež viac, no plusom sú tie ukážky a nové bonusy (v medziach DS).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muzes jich ziskat za den i vic, staci si s tou postavou povidat. Navic za nektere odpovedi je i treba +2 nebo i vice skrytych bodu. Po dosazeni limitu se vztah s tou postavou posune o level vyse. Obcas na to maji vliv i neprime odpovedi.

Toho maleho parchanta zachranit jde, i kdyz bych ho nejradsi nechal lezet. Ale stejne jsem ho za celou hru ani jednou nepouzil. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ešte jednu otázku ohľadom toho componeco. Oplatí sa to? Používal si to? Bo tie ceny tých mobov sú tam dosť high.

Inak som na 4 dni a práve som akurát dokončil časť keď sme sa vplížili na tú prehliadku tých báb. Je škoda, že z týchto ds verzií nespravia anime alebo aspoň novelu. Miestami sa na tých ich hovoroch dosť zabávam najmä Daichi a Joe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera večer resp. dnes ráno (o pol jednej) som konečne dal 4bossa (mergtez či ako) a musím priznať, že to bolo dosť hard, pretože vždy ma dal tesne pred koncom alebo došla mana, dal som ho len tak tak na posledný ťah. A tiež ako som tu čítal už by ma zaujímalo ako by to šlo keby nechám všetkých pokapať xD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu