Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP 2004 - vymena displeja


miksi

Recommended Posts

Riskol som zaruku a menil som sam prasknuty - zaslapnuty displej na psp 2004. problem ktory sa po vymene vyskytol je, ze nefunguje podsvietenie. stary displej svieti, novy nie. je vidno, ze funguje / slabo viditelny text /. skusal som kontakty zalozit niekolko krat ale nepomohlo. odidena poistka je bezpredmetna kvoli tomu, ze stary displej svieti. skusal som aj jemne naskrabnut kontakty na novom displeji no nepomohlo. nechce sa mi verit, ze problem je v novom displeji... a nemam pocit, ze by som displej poskodil. displej bol kupeny v ceskom e-shope. psp-cko som skusal napojit aj priamo na zdroj ale ani to nic nevyriesilo. som v koncoch...dik za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze nakoniec bolo na novom displeji skutocne vadne to ledkove podsvietenie / displej objednany z playcentrum.cz / vymenil som ho na radu Raczka z puknuteho displeja. pri rozoberani noveho kusu som mal bobky ale nakoniec sa zdarilo... chvilu trvalo kym som sa prekusal az k tomu pasiku pretoze je to vsetko zlepene dokopy obojstrannymi paskami. jediny problem, ze pri skladani sa nedal celkom odstranit prach takze sem tam v displeji ostali nejake castice. inak ok.

post-63806-14687160074208_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu