codek Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Zdravím, dostal jsem dnes takový nápad, udělat web, jen s achievementy. Byl by tam nějaký žebříček, dále také ankety o nejtěžší achievement v určité hře, samozřejmě rozdělení na on-line a off-line achievementy, překlady a návody k achievementům. Něco na styl http://www.ps3trofeje.cz/. Zatím by to bylo amatérské na nějakém free hostingu, ale později bych klidně zaplatil i nějaký placený hosting. Žádný takový český web tady myslím ještě není. Co si o tom myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TripleH1986 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Je to zajimavý nápad - ale myslím že taky dosti náročný. Neustála aktualizace + popis jak co získat apod. Bude to žrout času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Nechapu k cemu je taková stránka když je to tam anglicky to se můžu podívat i na x boxu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Tak pokud tomu dobře rozumím, samotné návody na ajchy by byly v češtině a jejich názvy samozřejmě bude lepší ponechat v angličtině, aby je uživatel ihned identifikoval. Jinak určitě dobrý nápad, jen aby se ti povedlo ho skutečně realizovat a provozovat, určitě by to bylo ale pro mnoho lidí záslužné a uvítali by to. Já na ajchy nehraju, hraju jen občas na odreagování, ale plno lidí určitě bude rádo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak jako sám bych to nedělal, ale vždycky se musí najít někdo kdo rozjede nápad :D jen mě zajímají reakce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Neni už něco podobnýho na Konzolistovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Je ale tam je to pekne suche, je tam jen achievement prelozeny do cz a u nekterych maly navod jak jej ziskat, ale chtelo by to nejaky web kde by byla statistika zaregistrovanych kdo ma vic achievementu, u kazdeho popisek + návod na nej, rozdelení sp a mp achievementy atd. Mohlo by to nejaky tym napadnout a mohli by to stvořit :D Já osobně jsem velký achievement hunter takze pro mne by to byl sen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARKSiDEPENGUIN Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 Jo jo, už na to koukám, na Konzolistovi jsou to jenom ty popisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 Takových webů už je :), sice v angličtině, ale bohatě stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Květen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2012 No pokud by to někdo rozjel ve velkym, placený hosting překrásné stránky, zabývalo se to JEN ajchy a byl by do toho schopný dát plno času tak by z toho mohl mít i profit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 lacodekany: kde jsou lidi, tam je reklama, kde je reklama tam jsou peníze. satir: mohl by jsi mi nějaký anglický poslat do PM ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2012 Pokud by u každého achivementu bylo v češtině popsané jak ho získat, tak bych byla pro. Konzolista není aktualizovaný a novinky tam skoro nenajdete. Takže člověk musí hledat na zahraničích webech :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 lacodekany: kde jsou lidi, tam je reklama, kde je reklama tam jsou peníze.satir: mohl by jsi mi nějaký anglický poslat do PM ? díky určitě, máš ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Tak nápad to není špatný, ikdyž jak jak bylo psáno anglických stránek je hodně, ale pro ty co neumí dobře anglicky by to bylo super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.