solokaprik Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Chtěl bych vědět jak zprovoznit Remote Play na PS Vita a PS3.. v PS3 mám nejnovější FW a ve Vitě též. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip2412 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Vetsna her nejde spustit snad mozna jenom hry z PS One Na to abys mohl spustit norma hry tak musis mit hackli PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Nejnovější FW jde změnit na starší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip2412 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 V ps3????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 ano v PS3, mám nejspíš nejnovější FW a chtěl bych tam hodit CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Pokud myslíš PS3 tak jo, ale pouze přeflashováním. Když máš CFW tak u PS3 hry vezmeš PARAM.SFO a povolíš v něm Remote play. Potom už se jakákoliv hra spustí bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Mám v PS3 nejnovější současný FW, takže mi chcete říct že přeflashuju a můžu pouštět hry na Vitě? Nicméně netuším co je PARAM.SFO, prosím o nějaké detailnější informace. Je někdo z Prahy co by mi to udělal za nějaký peníze?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 takhle.. při přeflashování je nutný otevřít konzoli(ztráta záruky, rozmysli si to dobře) a prostě přímo přeflashovat NOR paměť která je na základní desce. Pokud chceš jenom hrát PS3 hry přes Remote play tak myslim že to za to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 A není jiný způsob jak hrát hry přes Remote Play? Chtěl bych si to zkusit, konzole sice záruku již nemá protože byla v neautorizovaném servisu ale tak nejspíš se na to vykašlu, ale zajímalo by mně zda není jiný způsob třeba před kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 to by musela začít podporovat samotná SONY, takže nezbývá než čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Velká škoda, ty videa mně fakt dost zaujala. Zejména třeba MW3 a BF3 na Vitě. To bych bral zkusit :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z80 Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 kdyz to preflashuje tak ma imho tez smulu pac remote play na vitu potrebuje nejnovjejsi ps3 FW .. na cfw 3.55 sice nake pokusy byly ale nevim ako jeto funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Je to funkční pouze na prvním FW PSV, stačí změnit způsob připojení jako mobile phone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Je možný downgrade na starší FW u Vity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Heh ten byl dobrej :D Pride mi to vtipny, protoze to je prave jedna z hlavnich veci, ktery se Sony snazi zamezit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Škoda, tak si počkám až to někdy půjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 Jak je to s remote play na Ps vita? Je nějaký seznam her, který ho podporuju? ( seznam jsem našel, ale nebyl úplně nejnovější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 většinou nic moc, ale pokud máš CFW tak jde skoro každá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 jj to vím. Chtěl jsem "normální" cestou, takže jedině čekat na příchod ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2013 Ahoj, zde je seznam -> http://en.wikipedia.org/wiki/Remote_Play#Cloud-based_Remote_Play . Lepší už to s PS3 nebude, ale s příchodem PS4 se to má změnit, uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel99j Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Co se týče PS4, tak to vážně funguje.. včera jsem byl u kamaráda a tak jsem si krásně na Vitě zahrál Watch Dogs a musím říct že paráda. Po tom co slibovali s PS3 jsem tomu totiž původně vůbec nechtěl věřit. Vůbec nevím proč to remote play mezi PS3 a PSV nemá podporu, ta funkce tam sice je, ale uplně na nic, PS4 (zatím) nemám a na PSV málo kdy vyjde něco pořádného. Takže zatím je pro mě PSV jako předražený ovladač k PS3 (který také nejde u každé hry) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.