koreko Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Ahoj.Mám tady menší problém.V PSP se mi smazaly všechny data a složky se rozházely,O.K je to moje chba si říkám.Nahodím si hru na PSP,které sem dal do kupy,a jdu se podívat na PSP strore.Vypnu PSP a když ho po 10ti minutách zapnu,tak se stane to samý..nic nefunguje,vše je prázdný a zas je v tom guláš..tak založím složku PSP a dám vše zas do kupy,a nové složky smažu,až na složku SYSTEM,která smazat nejde..Jde to nějak vyřešit?Je nějaká šance,že dostanu svá data zpět?Na kartě je pořád stejně místa,takže by tam mněly někde být.. EDIT:Když sečtu velikost složky PSP a System na kartě,tak mně to dá 95 MB ..Ale když se podívám přes Tento počítač,tak mi to ukáže,že je zaplněno 7,3 GB z 8GB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 To je blbost ne ? Něco máš s PSP/Kartou a né s PS Store :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Joo tak to já fakt nevím,ale je to jedíné,co je takové podezdřelé..Jsem si myslel,že mně to Lock the Folder zamčel a skryl,ale nic mně to tam neukazuje..A navíc,jak bych to udělal,že by mně všechno zmyzelo,a vytvořilo by se X nových složek s co já vím :D ...A navíc jsem spal.Takže to znamená,že jsem o všechny data přišel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Asi jo,hele,udělej Reflash a formátuj kartu,vymaž pluginy a nahoď vše odznova,mě to u Pro A pomohlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Reflash nevim,jak udělat,ale myslim,že by to šlo.Pluginy se automaticky smázly, a dyž bych sformátoval kartu,tak bych o ty data už permanentně přišel ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Ty jsi o ně už uplně přišel ne ? Formátovat kartu v PC - Update na vyšší FW - Downgrade na ten předtím - Instalace CFW Tak jsem to dělal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Hej tak to nevím,místo tam pořád zabírají,ale nikde je nevidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Ahoj tohle uz se mi taky parkrat stalo a data uz jsem z toho nevytahnul pomuze naformatovat kartu a nainstalovat znovu CFW jine reseni asi neni , kdyby si ale na neco prisel jak ty data ziskat tak mi to urcite napis uz jsem takhle kolikrat prisel o plnou pametovou kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Tak s tím se asi musím smířit...Ale mně by hodně zajímalo,čím to je,že se tak děje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Z formatuj kartu v pc Dej ji do pspcka zase zformatuj a pripoj zpet k pc.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 joo to vím..Ale je to smutný,že sem přišel o hodně dat..To bude asi nějakou chybou v CFW ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 joo to vím..Ale je to smutný,že sem přišel o hodně dat..To bude asi nějakou chybou v CFW ne? Tak prepis flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Duben 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 No joo,ale jak mám vědět,že už se to znovu nestane?to se udělá jako přes noc samo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.