Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Store-smazání systému !!POZOR!!


koreko

Recommended Posts

Ahoj.Mám tady menší problém.V PSP se mi smazaly všechny data a složky se rozházely,O.K je to moje chba si říkám.Nahodím si hru na PSP,které sem dal do kupy,a jdu se podívat na PSP strore.Vypnu PSP a když ho po 10ti minutách zapnu,tak se stane to samý..nic nefunguje,vše je prázdný a zas je v tom guláš..tak založím složku PSP a dám vše zas do kupy,a nové složky smažu,až na složku SYSTEM,která smazat nejde..Jde to nějak vyřešit?Je nějaká šance,že dostanu svá data zpět?Na kartě je pořád stejně místa,takže by tam mněly někde být..

EDIT:Když sečtu velikost složky PSP a System na kartě,tak mně to dá 95 MB ..Ale když se podívám přes Tento počítač,tak mi to ukáže,že je zaplněno 7,3 GB z 8GB..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo tak to já fakt nevím,ale je to jedíné,co je takové podezdřelé..Jsem si myslel,že mně to Lock the Folder zamčel a skryl,ale nic mně to tam neukazuje..A navíc,jak bych to udělal,že by mně všechno zmyzelo,a vytvořilo by se X nových složek s co já vím :D ...A navíc jsem spal.Takže to znamená,že jsem o všechny data přišel??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tohle uz se mi taky parkrat stalo a data uz jsem z toho nevytahnul pomuze naformatovat kartu a nainstalovat znovu CFW jine reseni asi neni , kdyby si ale na neco prisel jak ty data ziskat tak mi to urcite napis uz jsem takhle kolikrat prisel o plnou pametovou kartu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu