Manoust Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Sakra proc ? serie Uncharted je nej a 3 je nej hra co jsem kdy hral jak pribehove tak graficky proste parada vtipne poznamky super :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 pokracovani U uz nebude, aspon ne od ND, ty delaji jen trilogie Na to bych moc nesázel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Přesně tak, Uncharted je značka která se prodává a plně věřím že to bude z prvních her na PS4. Vždyť to všemu nasvědčuje že to tak bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Trilogie, hmmm. Možná se pletu, ale nemá Uncharted už náhodou čtyři díly? Vždycky se to dá udělat takhle, nebude to díl s číslem, ale jakýsi díl mimo. Málokdo si odstřihne dojnou krávu. To samé s AC, zrovna Ubisoftu bych moc nevěřil, ti lžou vlastně pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Já osobně U na Vitu nevnímám jako plnohonotnej díl ,ale spíš za ulepenej naportovanej mix kterej mě spíš říká jakou má U sílu táhnout lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokerovany Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 1) Myslím, že U bude vydáno jak jako jedna z prvních her na PS4, tak i na PS3. Vždyť to tak bylo i s příchodem PS3. Nevím jestli se ještě nějaké hry vydávají na PS2, ale několik her jich za existence PS3 bylo vydáno na PS2. 2) Nemyslím si že bestseler jako série AC by přestal vydávat pokračování, pokud by se hra prodávala jako do teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 jsem podobného názoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Bestseller jako AC ? Jsem fanoušek AC,ale už mě štve jak je to pořád stejné... AC:2,BH,Revelations pro mně byly stejné hry .... AC:3 se od nich aspon trochu změnila,ale když se dívam na gameplaye,pořád vidím to samé ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 AC nepochybně bestseller je, o tom snad žádná. I mě se moc nelíbí, že hry vypadají pořád stejně, invence víceméně žádná. Také beru AC II, B a Rev jako jeden díl, rozdělený na tři části. Ale to je vedlejší. Důležité je, že se hry budou pořád takto vypadat, dokud se tak budou kupovat. Pokud se CoDů a Battlefieldů, ač prakticky beze změny prodá vždy přes 10m kopií, kdo se bude namáhat dělat něco navíc, když nemusí, že? Jak je vidět, většinoví hráči moc změnu nechtějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ano je to skoro stále stejné, ale i tak se těsím na pokračování AC3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Tak jako samo,mám předobjednanou join or die :D a vypadá to hodně dobře,ale i ten multiplayer ... ten je kromě toho modu wolf-pack totálně stejný jako v Revelations (stejný engine,stejné úkoly..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Co se tyce AC, tak je to pro me super priklad, jak by melo pokracovani vypadat. Jasne jednicka mozna nebyla presne vsechno co hypovali, ale stejne to ve sve dobe byla naprosta bomba a pro me osobne prvni titul, ktery bych nazval nextgen (v dobe prechodu PS2 -> PS3). Dvojka byla nepomnerne lepsi a zlepsila snad vsechno co se dalo. Brotherhood uz mozna jenom sperkovala a vybrousila hratelnost, ale zase prinesla neskutecne originalni mulltiplayer, ktery porad nema zadnou obdobu ani srovnani u konkurence. Revelation je zatim pro me v tomto ohledu inovaci nejslabsi, ale zatim mam rozehrane asi jen dve hodky. Kazdopadne jsem tim chtel rict, ze serie AC je pro me neuveritelna uz tim, jak chlapci dokazali tri roky po sobe prinest vic a vic a za to rozhodne zaslouzi potlesk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Myslím že U na Ps4 100% bude.Stejně tak si myslím, že na další generaci bude spousta nových tytulu které to očekávání možná celé zastíní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Já se hodně těším na tu novou SW gamesku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 myslíš Star Wars 1013 nebo tak nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Přesně tak... jsem velikej fanoušek světa starwars a na tohle se opravdu moc těším. Škoda jen že na PS move není žádná SW hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francnberg Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 No nevim ty co se o to zajímaj to už určitě našli pro ostatní mrkněte sem tenhle článek je už trochu starší ale je tam dost novejch info. http://www.zing.cz/novinky/10790/playstation-4-uz-na-konci-pristiho-roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Tak včera večer na konferenci v JP při 25 letem výročí Metal Gear, byl oznámen nový titul Metal Gear Solid Ground Zeroes. Dle neoficiálního tvrzení ukázka běžela na nespecifikovaném ps dev-kitu (PS4). Hra poběží na nový fox enginu, který byl navržen na next gen konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Tak včera večer na konferenci v JP při 25 letem výročí Metal Gear, byl oznámen nový titul Metal Gear Solid Ground Zeroes. Dle neoficiálního tvrzení ukázka běžela na nespecifikovaném ps dev-kitu (PS4). Hra poběží na nový fox enginu, který byl navržen na next gen konzole. já jsem četl, žr to běželo na pc se specifikaci dnesnich konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 nikdo neprozradí na čem to jede.... :) jsou pouze dohady ale dle ohlasu to musel být docela mazec :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Valis taky jsem cetl ze to jelo na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Jo ja tky četl že to jelo na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 No nevim ty co se o to zajímaj to už určitě našli pro ostatní mrkněte sem tenhle článek je už trochu starší ale je tam dost novejch info.http://www.zing.cz/novinky/10790/playstation-4-uz-na-konci-pristiho-roku v tom článku je zajímavé cituji ""dokonce prý bude obsahovat jakýsi mechanismus, jenž by se měl postarat o „problém“ s použitými hrami. Ty na konzoly jednoduše nerozjedete."" Stím jak se blíží nová generace konzolí se otom mluví víc a víc a zrovna stoho nejsem 2x nadsenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francnberg Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 No jako bazarovky jsou docela dobrá věc kdyby ty hry teda dělali aspon delší ne 7 hodin hrání kampaně a potom dokola mp jako např. v cod za 1K+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 "Ground Zeroes běželo v reálném čase na novém Fox Enginu na standardně výkonném PC" Pokud se nepletu tak to může označovat skoro cokoliv, klidně i specifikace podobného HW jako bude mít PS4. Nikde nebylo napáno že se jedná o podobně výkonný HW jako je použit ve stávajících konzolí. Dle mě standartně výkonné pc je cca 2-3x výkonější jak PS3. Jinak todle je PS3 dev kit který využívají vývojáři: https://lh6.googleusercontent.com/-oZ6fsFUHQ40/UECracZ1NgI/AAAAAAAAAJk/YLB2x2xbE4o/s504/21064_c3eda7bdda.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.