dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Nazdárek, vůbec se v těchhle věcech nevyznám, ale chtěl bych se zeptat: Máte někdo crysis 1 díky rgh. Nebo musím mít originál xko neflashlý bez jakýchkoli úprav a stáhnout si jej za peníze???? Díky za info... Je to moje srdcová záležitost a prostě ji musím mít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Na share-foru jako V.I.P. si ji můžeš stáhnout v cz . Já ji mám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 crysis 1 je ako GOD na XBLA ... takze ti pojde iba ak mas RGH ... stiahnes to ako klasiku XBLA a aj to je ako kazda ina Live Arkadovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Na share-foru jako V.I.P. si ji můžeš stáhnout v cz . Já ji mám . Ale údajně se s tou hrou pak musím přihlásit na live, nějak ji zaplatit a pak by měla fungovat, jestli jsem to pochopil dobře...ale když mám flash, tak tam nechci lézt. Takže doporučujete rgb??? :-) Bavíme se o crysis 1 na xbox 360??? Na share-foru, jsem našel jen 2 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Bavíme se o crysis 1 na xbox 360??? Na share-foru, jsem našel jen 2 :-( ano na xbox 360 a ps3 vyšlo crysis 1 ale jen na live popř. psn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Bavíme se o crysis 1 na xbox 360??? Na share-foru, jsem našel jen 2 :-( Samozřejmě píšu o CRYSIS 1 na xbox 360 a je to jen pro JTAG/RGH . Normálně to na share-foru nenajdeš . Jasně jsem ti psal,že aby jsi si to mohl stáhnout,tak musíš být V.I.P. člen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Crysis je i na torrentech. Je v tom origo na vyber i cestina. Staci dat hledat crysis xbla. Samozrejme je nutne RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Samozřejmě píšu o CRYSIS 1 na xbox 360 a je to jen pro JTAG/RGH . Normálně to na share-foru nenajdeš . Jasně jsem ti psal,že aby jsi si to mohl stáhnout,tak musíš být V.I.P. člen . Myslel jsem si že to najdu, jen že by to nešlo stáhnout když nejsem vip... ne že se to bude tvářit že to tam není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 díky moc:-) už jen poslat na rgh:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 díky moc všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 bud si zaplatis vip a stahnes ze share-fora nebo si to muzes najit na xbox360iso.com a tam je to zadarmo, jen se na tom foru musis registrovat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 VIP být nemusíš na tom shareforu ! Hru si můžeš stáhnout normálně, ale musíš mít RGH. Hra má profesionální češtinu v sobě, oficiální název release je Crysis.GOD.XBOX360-MoNGoLS . Já jsem to stahoval velmi pomalu přes torrent, protože všechny linky jsou smazaný. Pokud RGH nemáš, tak jedině zaplatit 299,- na xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave191 Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Nemám, ale už se na tom pracuje :-) Díky moc za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.