dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Nazdárek, vůbec se v těchhle věcech nevyznám, ale chtěl bych se zeptat: Máte někdo crysis 1 díky rgh. Nebo musím mít originál xko neflashlý bez jakýchkoli úprav a stáhnout si jej za peníze???? Díky za info... Je to moje srdcová záležitost a prostě ji musím mít :) Citovat
toro Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Na share-foru jako V.I.P. si ji můžeš stáhnout v cz . Já ji mám . Citovat
mmm273 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 crysis 1 je ako GOD na XBLA ... takze ti pojde iba ak mas RGH ... stiahnes to ako klasiku XBLA a aj to je ako kazda ina Live Arkadovka... Citovat
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Na share-foru jako V.I.P. si ji můžeš stáhnout v cz . Já ji mám . Ale údajně se s tou hrou pak musím přihlásit na live, nějak ji zaplatit a pak by měla fungovat, jestli jsem to pochopil dobře...ale když mám flash, tak tam nechci lézt. Takže doporučujete rgb??? :-) Bavíme se o crysis 1 na xbox 360??? Na share-foru, jsem našel jen 2 :-( Citovat
David32 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Bavíme se o crysis 1 na xbox 360??? Na share-foru, jsem našel jen 2 :-( ano na xbox 360 a ps3 vyšlo crysis 1 ale jen na live popř. psn Citovat
toro Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Bavíme se o crysis 1 na xbox 360??? Na share-foru, jsem našel jen 2 :-( Samozřejmě píšu o CRYSIS 1 na xbox 360 a je to jen pro JTAG/RGH . Normálně to na share-foru nenajdeš . Jasně jsem ti psal,že aby jsi si to mohl stáhnout,tak musíš být V.I.P. člen . Citovat
ga1far Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Crysis je i na torrentech. Je v tom origo na vyber i cestina. Staci dat hledat crysis xbla. Samozrejme je nutne RGH. Citovat
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 Samozřejmě píšu o CRYSIS 1 na xbox 360 a je to jen pro JTAG/RGH . Normálně to na share-foru nenajdeš . Jasně jsem ti psal,že aby jsi si to mohl stáhnout,tak musíš být V.I.P. člen . Myslel jsem si že to najdu, jen že by to nešlo stáhnout když nejsem vip... ne že se to bude tvářit že to tam není :-) Citovat
dave191 Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 díky moc:-) už jen poslat na rgh:-) Citovat
dany_ Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 bud si zaplatis vip a stahnes ze share-fora nebo si to muzes najit na xbox360iso.com a tam je to zadarmo, jen se na tom foru musis registrovat. ;) Citovat
Tomas007 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 5, 2012 VIP být nemusíš na tom shareforu ! Hru si můžeš stáhnout normálně, ale musíš mít RGH. Hra má profesionální češtinu v sobě, oficiální název release je Crysis.GOD.XBOX360-MoNGoLS . Já jsem to stahoval velmi pomalu přes torrent, protože všechny linky jsou smazaný. Pokud RGH nemáš, tak jedině zaplatit 299,- na xbox live. Citovat
dave191 Odesláno Duben 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2012 Nemám, ale už se na tom pracuje :-) Díky moc za odpovědi... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.