Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém s GTA IV/4


stevens129

Recommended Posts

Ahoj, mám problém s GTA IV/4.Prostě je to prosté, seká se mi to.Ale ne že by se sekaly třeba když se točí kola nebo něco, ale když hýbu s pohledem, tak to laguje, jak kdyby to nezvládalo to, že je tam tolik pohybujícího se prostředí.Seká to v intervalu cca 4 sekund. (sek, 4 sekundy normal, sek....).Myslím že s grafikou není problém, ale že je tam moc aktivního prostředí, ale nejsem profík a proto si chci nechat poradit od vás.Díky moc.

PS:Nechce se mi sem vypisovat sestava, ale pokud to bude nutné, tak ji tu sem hodím.

Jo a co se týče PC, tak mám dost výkonné si myslím (naplno COD:MW3, NFS:HP,RUN, MC, Deus EX, MAFIA 2(Hodně podobné GTA IV, co se týče aktivního prostředí, grafiky a tak, takže je to divné, protože ta M2 jede naplno.) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám předposlední (poslední je nejnovější) patch a hra jede vpoho.Jsem si vyčet že v těch patchích jsou takové blbůstky aby se ta zátěž grafiky trochu rozložila apod.. Takže tohle vpoho jenže to samé jako mi dělá třeba u Mafie 2.Chvíli hraju, vše vpoho a najednou sek a přinejlepším mi to spadne do Windows a hra přestane odpovídat :((((( Doufám, že mi poradíte, že si musím stáhnout nějaké ovladače, protože já už fakt nevím a GTA to je můj dětský sen ( :D ) už od GTA III (až po SA, protože další jsem nerozjel.) Prosím o rady.Díky moc !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to dneska hrál a už se nic nestalo.A tak si říkám, že HW to snad nebude, když toto bráchovi nedělalo když to hrál kdysi na 4 roky starém PC za 14 000,- a já mám staré 2 měsíce a za 20 000 takže by to bylo divné.Sice to bude divné, ale já tomu nerozumím, takže u mně je možné vše.Nemohlo to být tím, že jsem měl vyplé chlazení ? Zapnul jsem všechny 4 větráky a dnes to jelo bez vypnutí.Pokud je to blbost tak se nesmějte :D . Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu