stevens129 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Ahoj, mám problém s GTA IV/4.Prostě je to prosté, seká se mi to.Ale ne že by se sekaly třeba když se točí kola nebo něco, ale když hýbu s pohledem, tak to laguje, jak kdyby to nezvládalo to, že je tam tolik pohybujícího se prostředí.Seká to v intervalu cca 4 sekund. (sek, 4 sekundy normal, sek....).Myslím že s grafikou není problém, ale že je tam moc aktivního prostředí, ale nejsem profík a proto si chci nechat poradit od vás.Díky moc. PS:Nechce se mi sem vypisovat sestava, ale pokud to bude nutné, tak ji tu sem hodím. Jo a co se týče PC, tak mám dost výkonné si myslím (naplno COD:MW3, NFS:HP,RUN, MC, Deus EX, MAFIA 2(Hodně podobné GTA IV, co se týče aktivního prostředí, grafiky a tak, takže je to divné, protože ta M2 jede naplno.) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Nainštaluj si najnovší patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 o GTA IV už je spousta topicu, kvůli jeho špatné optimalizaci pro PC nejlépe si pročti anglické fora o GTA 4, kde jsou podrobné návody jak co néjlepe zlepšit chod hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Aha, to jsem neveděl.Díky moc oboum.Sice anglicky umím jen, tak, že si to na foru nepřečtu, tak abych to pochopil, ale kouknu po českých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Existuje google prekladac ktery ti tu praci s anglictinou trochu usnadni.Zkus si v GTA snizit stiny a traffic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 sice hezký že tvuj počítač by moh řídit provoz letadel ale specifikaci sestavy si neprozradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 jestli nejde tak zkusit low end patch a jestli i tak ne tak ten komp vytěpej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tak mám předposlední (poslední je nejnovější) patch a hra jede vpoho.Jsem si vyčet že v těch patchích jsou takové blbůstky aby se ta zátěž grafiky trochu rozložila apod.. Takže tohle vpoho jenže to samé jako mi dělá třeba u Mafie 2.Chvíli hraju, vše vpoho a najednou sek a přinejlepším mi to spadne do Windows a hra přestane odpovídat :((((( Doufám, že mi poradíte, že si musím stáhnout nějaké ovladače, protože já už fakt nevím a GTA to je můj dětský sen ( :D ) už od GTA III (až po SA, protože další jsem nerozjel.) Prosím o rady.Díky moc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Potom to naozaj bude slabým HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Aha.No odpoledne to tu vypíšu jestli mi poradíte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Tak jsem to dneska hrál a už se nic nestalo.A tak si říkám, že HW to snad nebude, když toto bráchovi nedělalo když to hrál kdysi na 4 roky starém PC za 14 000,- a já mám staré 2 měsíce a za 20 000 takže by to bylo divné.Sice to bude divné, ale já tomu nerozumím, takže u mně je možné vše.Nemohlo to být tím, že jsem měl vyplé chlazení ? Zapnul jsem všechny 4 větráky a dnes to jelo bez vypnutí.Pokud je to blbost tak se nesmějte :D . Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 nevim jak si vypnul chlazení, pasivně uchladit herní sestavu je umění asi, ale to bys měl modrou smrt a né pád hry kdybys to přehřál, přeinstalovat windows zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Ale teď když mám pořád zaplé všechny 4 větráky, tak to ani jednou nespadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tak se ti to přehřívalo to by dalo rozum že až po nějaké době ti to začalo posekávat a pak padat co tě vůbec napadlo vypínat chlazení to je nápad xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.