Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aky mate mobil ?

Recommended Posts

Guest Anonymous
Odesláno

Tak co co jeste nosite v kalhotach krome PSP a jinych veci...? Ja siemens SX1 A Nokia 6230i ...doufam ze tento topic tu este nejni. :?

• Odpovědi 721
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
Odesláno

Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl.

Odesláno
Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl.

well, ja som mal asi 4 roky Ericsson R320s, na svoju dobu perfektny mobil, po troch rokoch sa Li-Ion baterka odporucala (bolo treba nabijat 1x denne, skoro ako PSP :mrgreen: ), inac sa nan nemozem stazovat.

No a moja T630 uz 1.5 roka funguje ako svajciarske hodinky :wink:

Guest Anonymous
Odesláno

well, ja som mal asi 4 roky Ericsson R320s, na svoju dobu perfektny mobil, po troch rokoch sa Li-Ion baterka odporucala (bolo treba nabijat 1x denne, skoro ako PSP :mrgreen: ), inac sa nan nemozem stazovat.

No a moja T630 uz 1.5 roka funguje ako svajciarske hodinky :wink:

No jo, možná jsem narazil na špatné kusy, ale teď už se držím nokie. :D

Guest Anonymous
Odesláno

jelikoz obcas obchoduju s mobilama tak mam kazdej tejden jinej.....momentalne mam Sony Ericsson W800i

Guest Anonymous
Odesláno

nokia 00 žádný i... měl sem 6230 (ale potřeboval sem prachy na psp) ale hit důchodců roku 1999 Nokia 5110 se nezapře :D

Guest Anonymous
Odesláno

JJ, to je fakt, já jsem si dřive třeba zahrál nějakou gamesu nebo tak a teď jen PSP :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu