Guest Anonymous Odesláno Prosinec 31, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2005 Tak co co jeste nosite v kalhotach krome PSP a jinych veci...? Ja siemens SX1 A Nokia 6230i ...doufam ze tento topic tu este nejni. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Sony Ericsson T630 (od juna 2004 8) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Nokia 7610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 SE D750i asi dva měsíce....takže využiju 1 GB kartu i tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 ja mam SE T290i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 SE T310 :( - ale planujem D750i SE RULLEZZZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 pozeram, ze Sony Ericsson tu ma momentalne prevahu :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl. well, ja som mal asi 4 roky Ericsson R320s, na svoju dobu perfektny mobil, po troch rokoch sa Li-Ion baterka odporucala (bolo treba nabijat 1x denne, skoro ako PSP :mrgreen: ), inac sa nan nemozem stazovat. No a moja T630 uz 1.5 roka funguje ako svajciarske hodinky :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 T630 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Já jsem měl kdysi T68i a pak T610 a oba mi během se během roku po.... , jeden nějak zkratoval nebo co ( prý chyba výrobce ), tak jsem si za vrácené prachy a doplatek koupil T610 na kterém odešel knipl. well, ja som mal asi 4 roky Ericsson R320s, na svoju dobu perfektny mobil, po troch rokoch sa Li-Ion baterka odporucala (bolo treba nabijat 1x denne, skoro ako PSP :mrgreen: ), inac sa nan nemozem stazovat. No a moja T630 uz 1.5 roka funguje ako svajciarske hodinky :wink: No jo, možná jsem narazil na špatné kusy, ale teď už se držím nokie. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Sem pred rokem prodal N-Gage ,takze ted mam Siemens M65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 N-GAGE QD ale chci vymenit za D750i :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 1, 2006 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Ja mam 6230 od doby co se objevila v CZ :) byla se mnou v Egypte kolem + 50°C i v rakousku -13°C a vubec ji to nevadi, takze 6230 a 6230i jsou best vydrzi skoro vsechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 N-gage klasicky!!!!!!!!!!RULLEEEEEZZZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 jelikoz obcas obchoduju s mobilama tak mam kazdej tejden jinej.....momentalne mam Sony Ericsson W800i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Možno to bude vyzerať smiešne, ale ja mám N 3310. V minulosti som mal Siemens SL 55, a podobne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 ja mam 6230 ale planujem kupit neco novsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 nokia 00 žádný i... měl sem 6230 (ale potřeboval sem prachy na psp) ale hit důchodců roku 1999 Nokia 5110 se nezapře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 já mám 3230 !!! Symbian RuleZzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 JOJO Symbian RuleZzzzz 8) Ja mam Sx1 a otec Nokiu N90..Ja mu ju asi ukradnem kuaaa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 ja mam lowend NOKIA 7250i chtel sem koupit novej ale misto toho prislo PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 tak koukam že jenom nokie a SE, já mam k700i, ale od tý doby co mam PSP ho pužívám míň, nevim proč, mam teď holt co dělat s rukama:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 JJ, to je fakt, já jsem si dřive třeba zahrál nějakou gamesu nebo tak a teď jen PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 Mám k500i SE ale už nefunguje a dostal jsem SE v800 hustej phone!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.