Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nalezen novy exploit pro firmvary 2.00 - 2.80!!!!


Kořas

Recommended Posts

Fanjita a jeho kamosi nasli novy exploit, zatim je zde mala demonstrace toho ze je to pravda

INFO:

Today hundreds of PSP's will say hello to the world as they run their first piece of homebrew - the "Hello World" application. This will be made possible by a new exploit found that does not require one to own a copy of Grand Theft Auto: Liberty City Stories, but rather load a simple image off of your memory stick. This remarkable demonstration can be executed on 2.0, 2.01, 2.50, 2.60, 2.70, 2.71, and 2.80 firmwares!

If you are stumbling while reading this sentence, I wouldn’t be surprised. I just told you that you are now able to execute a homebrew application on 2.0-2.80 firmware. Now that you know it is possible, you are probably wondering how. With the combined effort of several dedicated users – NOPx86 (provided the original x86 proof of concept), psp250, skylark, joek2100, jimp, cswindle and Fanjita, they have managed to execute the first piece of homebrew on all firmwares above (and including) 2.0!

Less than a week ago, Fanjita dropped by our forums to tell us that a newly discovered exploit is indeed genuine and a usable exploit. This “exploit” started off as a discovery by NOPx86 in libtiff. He managed to find vulnerability and as a result – alter it to crash the PSP and many other image viewers. Fanjita, NOPx86 and the rest of this exploit team have put their hearts and souls into this exploit, and as a result they were able to execute a Hello World application on all PSP’s with the ability to view tiff files (2.0+). This application runs in "User Mode", but kernel mode will be achievable on all firmwares except 2.80.

To execute this “Hello World” application on your 2.0+ PSP, please follow the following directions -

1. Unpack the ZIP file to your PSP's PHOTO folder

2. Navigate to your PSP's PHOTO director and attempt to view the newly transferred picture

Note: You may find that the screen does not show correct (occasionally happens) - just restart your PSP (fully shutoff by holding the power button up) and open the picture again.

Here at PSPUpdates, there isn't anything more exciting than news on a new exploit working, and this is no exception. Please feel free to share your shouts of joy below in our comments section as many have or will be going back to school soon - this comes at the best of times! We will continue to cover this breaking news as it happens, so you can rest peacefully without the fear of missing something.

Stahnete si balicek zde:

http://dl.qj.net/index.php?pg=12&fid=9656

Staci odzipovat a dat do slozky PHOTO, pote v PSP najet do slozky PHOTO a zobrazi se vam animacka :) abyste ji vypnuli staci restartnout PSP :wink: vse jsem odzkousel, jede to v poho 8) myslim ze je to pro nelegaly velmi dobra zprava :lol: zpravu at prelozi nekdo v anglictine zbehlejsi :lol:

foto:hw_all_qjpreviewth.jpg

Zdroj:pspupdates.qj.net

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 114
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tady je přesložení je to truchu nesrozumytelné protože překladač přeloží každe slovo zvlášt.

Informace:

Dnes stovky PSP vůle říkají ahoj ke světu jak oni provozují jejich první kus homebrew - “ahoj svět” aplikace. Toto bude vyrobené možný nový využít shledal, že to nevyžaduje jednoho vlastnit kopii Grand Theft Auto: Liberty městské příběhy, ale poněkud načíst jednoduchý obraz pryč vaší tyče paměti. Tato významná demonstrace může být vykonána na 2.0, 2.01, 2.50, 2.60, 2.70, 2.71, a 2.80 firmwary!

Jestliže vy klopýtáte zatímco vyhlásí tento rozsudek, já bych nebyl překvapen. Já jsem jen řekl vám že vy jste teď schopní vykonat aplikaci homebrew na 2.0-2.80 firmware. Nyní, když vy víte to to je možné, vy jste pravděpodobně se zajímat jak. Se spojeným úsilím několika oddaných uživatelů – NOPx86 (podal originální x86 důkaz pojetí), psp250, skylark, joek2100, jimp, cswindle a Fanjita, oni zvládali vykonat první kus homebrew na všech firmwarech nahoře (a včetně) 2.0!

Méně než před týdnem, Fanjita se zastavil u našich fór říci nám to nově zjistil využít je opravdu ryzí a použitelný využít. Toto “využít” začínal jako objev NOPx86 v libtiff. On zvládal najít zranitelnost a jako výsledek – změnit to rozbít PSP a mnoho jiných prohlížečů obrázků. Fanjita, NOPx86 a zbytek tohoto vykořisťovat tým dali jejich srdce a duše do tohoto využijí a jako výsledek oni byli schopní vykonat Hello světová aplikace na celém PSP je se schopností si prohlížet soubory roztržky (2.0+). Tato aplikace vpustí “režim uživatele”, ale jádrový režim bude dosažitelný na všech firmwarech kromě 2.80.

Vykonat toto “ahoj svět” aplikace na vaše 2.0+ PSP, prosím sledovat následující směry -

1. Rozbalit soubor zipu k vaší PSP fotografické složce

2. Plout k vašemu PSP fotografickému řediteli a pokusu prohlížet si nově přenesený obraz

Poznámka: Vy můžete shledat, že obrazovka se neukáže správný (občas se stane) - jen restartovat váš PSP (plně shutoff tím, že drží tlačítko síly nahoru) a otevřít obraz znovu.

Tady u PSPUpdates, tam není něco více buzení než zprávy na nový vykořisťovat pracování, a toto je žádná výjimka. Prosím ciťte se volně sdílet vaše radostné výkřiky dole v naší sekci poznámek tolik mít nebo bude jít zpátky do školy brzy - toto jde po tom nejlepším z časů! My budeme pokračovat ke krytu tyto nejnovější zprávy jako to se stanou, tak vy můžete opřít se mírumilovně bez strachu z míjení něco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

supr, šel jsem do obrázku a ¨PSP zamrzlo a blikala oranžová kontrolka karty, tak sem myslel že to je fake a nyčí mi to systemoví soubory :oops: tak sem vytáhl memory stick a pustila se ta animačka , super :)

EDIT: přihodim video

rozlišení: 160 x 120

velikost: 4,19 MB

cíl:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

supr, šel jsem do obrázku a ¨PSP zamrzlo a blikala oranžová kontrolka karty, tak sem myslel že to je fake a nyčí mi to systemoví soubory :oops: tak sem vytáhl memory stick a pustila se ta animačka , super :)
Presne tak :lol: ty mas teda napady :lol:

supr takze ted jde hrat isa i na 2.0+??? Embarassed

Jeste ne ale bude to pomoci tohohle exploitu nejspis mozne :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu