kafry Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Zdaj lidi Kupoval to někdo na PSN. Stojí to za těch 350? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 koupil jsem to a je to dobry, doporucuji, ted navic ma vyjit dlc a zdarma edit:ups Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 red je teď to chápu ,ale dlc? neznám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Zdravíčko. Pánové už někdo stáhnul DLC? Dneska mi to nabídlo ke stažení. Mě zajímá jak to vlastně funguje to DLC. Je to hratelné nějak zvlášť a nebo se spustí až když dohraju původní hru. Nechci si kazit zážitek, neboť jsem ještě nedohrál původní hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Zdravíčko. Pánové už někdo stáhnul DLC? Dneska mi to nabídlo ke stažení. Mě zajímá jak to vlastně funguje to DLC. Je to hratelné nějak zvlášť a nebo se spustí až když dohraju původní hru. Nechci si kazit zážitek, neboť jsem ještě nedohrál původní hru. Je to hratelné zvlášť, můžeš si to zahrát samostatně a odehrává se po před hrou, tak že když začneš hrát dlc, tak ti to pak přejde samo dále do normálny hry, kde ta původně začíná. Jinak to obsahuje spoustu upravených chyb a navíc to mění získávání hodnocení hvězdiček v jednotlivých sekcích. Dříve se to počítalo v jakém čase a kolik pohybů jsi udělat, teď jenom v jakém čase, takže je to poměrně easy teď získat všude 3 hvězdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Je to hratelné zvlášť, můžeš si to zahrát samostatně a odehrává se po před hrou, tak že když začneš hrát dlc, tak ti to pak přejde samo dále do normálny hry, kde ta původně začíná. Jinak to obsahuje spoustu upravených chyb a navíc to mění získávání hodnocení hvězdiček v jednotlivých sekcích. Dříve se to počítalo v jakém čase a kolik pohybů jsi udělat, teď jenom v jakém čase, takže je to poměrně easy teď získat všude 3 hvězdy Kolego prosím tě tak jsem nainstaloval DLc a píše mě to, že nejdřív musím dohrát Rocket Man a potom se až odemnkne DLC. Jelikož jsem úplně na začátku tak nevím co to je ten Rocket man, ale předpokládám, že je to nějaké kolo, které musím udělat. Nebo nějaká obtížnost, ale tam myslím žádná není. Asi chtějí ať se člověk trošku naučí to ovládat a až pak si může zahrát to DLC. Takže asi to budu muset dohrát celé a až pak to DLC. Ale zajímalo by mě v které části to zhruba je ten Rocket man... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Kolego prosím tě tak jsem nainstaloval DLc a píše mě to, že nejdřív musím dohrát Rocket Man a potom se až odemnkne DLC. Jelikož jsem úplně na začátku tak nevím co to je ten Rocket man, ale předpokládám, že je to nějaké kolo, které musím udělat. Nebo nějaká obtížnost, ale tam myslím žádná není. Asi chtějí ať se člověk trošku naučí to ovládat a až pak si může zahrát to DLC. Takže asi to budu muset dohrát celé a až pak to DLC. Ale zajímalo by mě v které části to zhruba je ten Rocket man... poslední kolo myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Duben 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Tak jsem to taky koupil a jdu se na to kouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Akurat to hram a podla mna je to celkom blbost.. netreba tam velmi rozmyslat pride mi to az prilis easy.. obtiaznost tejto hry spociva iba v ♥♥♥♥♥nom ovladani ktore ma uz velakrat priviedlo do obrovskej frustracie.. niekedy mam pocit ze vyvojari mali aspon desat ruk.. ale paci sa my styl grafiky aj cela atmosfera za to ma u mna plus.. na ziskanie vsetkych trofeji sa budem musiet ale dlho prehovarat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.