ulrike Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 Zdravím, prosím o pomoc mám problém, byl jsem na dovolené a vzal si s sebou Xko. Nyní jsem se vrátil domu a nejde mi zvuk. Konzoli mám propojenou normálne pres HDMI, jako dříve... Nevím co s tím. Děkuji za rady. Citovat
0 trezzor Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 A na dovolenke si to mal tiez cez HDMI? Skusal si aj ine HDMI na TV? Iny kabel atd., atd. Citovat
0 Bargud Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2012 Jednoduše zkus vyměnit HDMI kabel nebo ten HMDI kabel propoj třeba s DVDčkem a televizí. Třeba to je kabelem. Pokud ne, tak xbox zkus propojit třeba AV / VGA kabelem, pokud by zvuk fungoval, tak je něco ve vnitř s HDMI. Citovat
Otázka
ulrike
Zdravím, prosím o pomoc mám problém, byl jsem na dovolené a vzal si s sebou Xko. Nyní jsem se vrátil domu a nejde mi zvuk. Konzoli mám propojenou normálne pres HDMI, jako dříve... Nevím co s tím. Děkuji za rady.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.