Filipp Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Zdravím, hledám někoho kdo už má zkušenosti s nákupem na US PSN s českou kreditkou (VISA)...Dočetl jsem se že by vtom neměl být žádný problém, avšak že US PSN bere pouze kreditky VISA (což mám). Takže k mýmu problému ... Při vytvoření PSN accountu jsem musel uvést FAKE adresu (new york apod.) abych si účet vůbec mohl vytvořit ... No a při registrování karty, po vyplnění čísla karty a security kodu vyjede vlastně tabulka s vyplněním adresy ... a ted se Vás všech co stím máte zkušenosti ptám, jakou adresu vypsat ? Položka United States nejde změnit, takže mám nechat již vypsanou fake US adresu ? Nebo vyplnit mou, na kterou je kreditní karta napsána (ale jak změnit kolonku United States) ? Díky moc všem za rady a tipy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Kdyby jsi to odklikal tak by jsi zjistil to, ze te to dal nepusti, protoze nejde uz platit ceskou kreditkou na US Storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Duben 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2012 Pokud chceš nakupovat na US storu, tak to jde pouze jediným způsobem a to předplacenýma kartama. Ty můžeš koupir třeba přes ebay nebo třeba zde http://www.maximuscards.com/index.php/itempage/index?cat=3. Mám odzkoušeno oboje. Na ebay záleží koho si vybereš, na maximu ti kód pošlou během pár hodin po zaplacení kartou na mail. Je to vcelku jednoduchý :) Pořár lepší než nakupovat na tom českym bordelu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.