Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz ohledně Wordu

Wind

Otázka

Zdravím, mám takovou prosbu. Už jednou jsme měli ve Wordu kreslit nějaký obrázek... já jsem se ho stáhl z internetu od někoho jiného v domění, že dostanu za 1. Dostal jsem za 5, učitel zjistil, že ten obrázek patří nějakýmu profesorovi z Hradce Králové... nevím, jak se to dá poznat, prý je to někde uložený v tom dokumentu. Dneska jsme dostali za úkol sepsat informace + matematické rovnice a příklady ve Wordu. Ale já jsem tam na minulý hodině nebyl, tak nevím úplně přesně jak se to dělá. Potřebuju vědět, jak to udělat, když mi tu práci pošle někdo jinej ze třídy při hodině, jak to udělat, aby nepoznal že patří jemu. Mám tam od začátku roku čtyři pětky, protože je učitel ♥♥♥♥♥. Poznámky ať se to jednoduše naučim si prosím nechte. děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No já bych se to možná i naučil doma, ale dělá se to přes nějakej editor rovnic, kterej se na Mac verzi Wordu z officu 2010 hledá opravdu dost těžko :D

V tomhle jsem fakt v hajzlu, potřebuju se naučit ve Wordu 2003 a doma k němu nemám nikde přístup... Tak díky ;) Ještě nějak zkusim najít jak změnit toho autora. Jinak, pokud by se tu někdo hodně nudil, můžu mu poslat předlohu a může to napsat, je to jedna A4 (pochybuju, že se někdo takovej najde)

ale díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu