HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bzuk Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef. to budeš muset asi vymněnit cely :cry: ,když to nejde vyčistit,zkus to vyčistit pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 haha lip uš to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 tak jedine reklamace .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 novej joy:dozey: taky jsem ho měnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef.pocházíš z Indie?tak jedine reklamace ..Zamítnuto...jde o mech. poškozenínovej joy:dozey: taky jsem ho měniljá taky...stojí 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Co mechnické poškození čím bylo spůsobeno.ne z Indie nejsu proč bych mel byt a co 500, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 tak to namoc do vody;) z kama te vyhrabali proc by to mel namacet do vody to je pekna blbost jezisi kdyz nevis tak nerad muze to byt i tim ze nemas poradne dotahly kryt taky mi to delalo kdyz sem to nemel poradne dotahle a ty kontakty se spatne dotykali a nebo ledatak pokud to nejde vycistit vic zkusit jeste oddelat ten kovovy kryt a pod nim to vycistit jinak ti uz vic asi neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr194 Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 hele ja mam ten samy problem ale uz se si na nej zvykl a pak k me smule to jednoho dne prestalo (protoze sem na to byl zvykly)ale delalo mi to pouze u nfs most wanted ale neres to snad to prestane nevim cim by to mohlo byt ale ty intergalakticky hovad (zozy) kdyz to namoci a nevyschne to trak si spali psp takovyhle voly co radej takovyhle picovyny a nerozumej tomu ty by meli radsi zavrit do blazince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 je to chyba nfs-dělalo to hodně lidem a už se to tu řešilo když ta hra vyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 NENI VADA HW.........dela mi to nekdy taky....a to to mam na UMD.......proste to v EA podelaly....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ze začatku mi NFS jelo normalně začalo mi to delat aš ted ale poradne sem to utahl a problem je fuč ale jak sem to mel rozdelany tak se mi pod displei dostalo hromadu prachu a bojim se to rozdelat abych to vyčistil aby mi ty problemi nezačali nanovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 nepochopite "tak to namoc do vody" ze je to ironicka odpoved?!trochu srandy by ste potrebovali;)jo a v nfs mi to dela taky:)i v nfs carbon.nevite jestli je novej nfs?:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 NENI VADA HW.........dela mi to nekdy taky....a to to mam na UMD.......proste to v EA podelaly....... nepodělaly...maj to moc citlivý:lol::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Máš něco s kontaktama to by měl vyřešit novej joystick... ale je to jen o zvyku mě to nebbne ani u NFS MW... Jinak s tim at utahnes kryt nwm ale myslim že pokus si to přetim nemontoval tak by to ze sony mohlo bejt dobře dotaženy ale zkusto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
HonzaProchazkovej
Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts