HonzaProchazkovej Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bzuk Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef. to budeš muset asi vymněnit cely :cry: ,když to nejde vyčistit,zkus to vyčistit pořádně Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 haha lip uš to nešlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Osmen Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 tak jedine reklamace .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zavorka Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 novej joy:dozey: taky jsem ho měnil Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 will Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef.pocházíš z Indie?tak jedine reklamace ..Zamítnuto...jde o mech. poškozenínovej joy:dozey: taky jsem ho měniljá taky...stojí 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 Co mechnické poškození čím bylo spůsobeno.ne z Indie nejsu proč bych mel byt a co 500, Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siki Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 tak to namoc do vody;) z kama te vyhrabali proc by to mel namacet do vody to je pekna blbost jezisi kdyz nevis tak nerad muze to byt i tim ze nemas poradne dotahly kryt taky mi to delalo kdyz sem to nemel poradne dotahle a ty kontakty se spatne dotykali a nebo ledatak pokud to nejde vycistit vic zkusit jeste oddelat ten kovovy kryt a pod nim to vycistit jinak ti uz vic asi neporadim Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 petr194 Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 hele ja mam ten samy problem ale uz se si na nej zvykl a pak k me smule to jednoho dne prestalo (protoze sem na to byl zvykly)ale delalo mi to pouze u nfs most wanted ale neres to snad to prestane nevim cim by to mohlo byt ale ty intergalakticky hovad (zozy) kdyz to namoci a nevyschne to trak si spali psp takovyhle voly co radej takovyhle picovyny a nerozumej tomu ty by meli radsi zavrit do blazince Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Petersss Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 je to chyba nfs-dělalo to hodně lidem a už se to tu řešilo když ta hra vyšla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kapr Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 NENI VADA HW.........dela mi to nekdy taky....a to to mam na UMD.......proste to v EA podelaly....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Ze začatku mi NFS jelo normalně začalo mi to delat aš ted ale poradne sem to utahl a problem je fuč ale jak sem to mel rozdelany tak se mi pod displei dostalo hromadu prachu a bojim se to rozdelat abych to vyčistil aby mi ty problemi nezačali nanovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zozy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 nepochopite "tak to namoc do vody" ze je to ironicka odpoved?!trochu srandy by ste potrebovali;)jo a v nfs mi to dela taky:)i v nfs carbon.nevite jestli je novej nfs?:wohow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zavorka Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 NENI VADA HW.........dela mi to nekdy taky....a to to mam na UMD.......proste to v EA podelaly....... nepodělaly...maj to moc citlivý:lol::roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guns-player Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Máš něco s kontaktama to by měl vyřešit novej joystick... ale je to jen o zvyku mě to nebbne ani u NFS MW... Jinak s tim at utahnes kryt nwm ale myslim že pokus si to přetim nemontoval tak by to ze sony mohlo bejt dobře dotaženy ale zkusto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
HonzaProchazkovej
Čauvec hoši mam takovej problem ve hracg např NFS most wandet mi auto zatačí furt do leva dělá to i v jiných hrách PSP sem rozešroubyl vičistil a delato furt potreboval bych nakou radu jak tento problem odstraniti diky za odpovef.
14 answers to this question
Recommended Posts