Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Move


saintmichael1313

Recommended Posts

Uvažuju o koupi PS3 Move Starter Pack. Chtěl bych se ještě před tím poradit. Hlavně by mě zajímalo, jaká minimální vzdálenost je potřebná před televizí(kamerou), aby to dobře fungovalo? Nemám totiž před TV moc místa. A jestli to vlastně stojí zato - hraní her s tímto ovladačem? Předem díky za odpovědi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Taky o tom uvazuju, ale nejsem si jisty. Kdybych si Move koupil, asi bych i rovnou vzal Sports Champions. Jeste mam doma Heavy Rain a LittleBigPlanet 2...je to u nich dobre nebo se to na ne nevyplati? Jak moc bych potreboval ten Move Controller nebo jak se jmenuje ta nahrada gamepadu? A jeste posledni dotaz, jak dlouhy je kabel od kamerky? Nejsem si jisty jestli by to dosahlo k televizoru a nekde na netu jsem cetl, ze s prodluzovackou to neni uplne jednoduche.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak prijdu domu tak ti ten kabel zmerim. Jinak heavy rain se s tim hraje dobre a u little big planet vsichni rikaji ze taky. Ten navigation controller na Sports champions nepotrebujes ale na heavy rain ano a na LPB nwm, muzes to udelat tak ze v jedne ruce budes mit move ovladac a v druhy dualshock.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já Move mohu doporučit, dnešní pořizovací cena Starter Packu okolo 1000,- je super. Hrál jsem sice jenom demo Sport Champ. a plnou verzi LBP Prehistoric moves a Dead Space Extraction, ale je to fakt něco nového co určitě jen tak neomrzí. Takže za mě do toho určitě jdi ! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu