th0ca Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 libi se mi to ze rikaji ze oblek dostane nove funkce, na to se tesim nejvice, protoze jedna z nej veci, ktera na me v crysis2 zapusobila, byla ta cast, kdy Prorok (alcatraz) skoro umrel a oblek aktivoval defibrilator atp, to se mi libilo jak se snazil sam oblek udrzet svyho panicka ziveho :o doufam, ze ve trojce to bude takto ve vice castech hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ja se celkem tesim, Crysis 2 me bavil, vylo to konzolovejsi, ale hralo se to krane, stejne tak to vypadalo a trojka v zarostlym new yorku teda "kompromis" mezi 1 a 2 mi prijde super, navic rozdeleni na sedm zon mi trosku "smrdi" sand boxem a to by mohlo byt hodne fajn, nove funkce obleku bych bral, ale zase se mi libilo, jak to bylo namapovany na min tlacitek nez v jednicce a lip se to uzivalo, tezko rict, jestli by se tam jeste hezky neco veslo :) Ale ocenil bych lepsi upgrady, ty ve dvojce mi pak neprisli tak super, na to, jak "dlouho" na to clovek "setril" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Tak je to oficialni jak jen to jde, Crytek se vytasil i s novym infem, screeny a dokonce uz i oficialnim coverem, vice zde ;)http://www.zing.cz/novinky/11101/strilecka-crysis-3-oficialne-oznamena No, ty "nanobubliny" znej uz dost pritazene za vlasy :) Ale predpoklaam, ze se to v tomhle bude podrizovat hratelnosti, konkretne asi sandboxove :) V nanobublinách budeme žrát z plastovech nano misek ala Horst Fuchs :D mě to zatím nechává chladným.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Rozhodne zajimava zprava pro vsechny fanousky prvniho Crysis ;) http://www.zing.cz/novinky/11213/crysis-3-se-distancuje-od-druheho-dilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 a je tady daší video:http://games.tiscali.cz/video/prvni-zabery-ze-hry-na-videu-z-crysis-3-59225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Zrovna jsem to sem chtel dat, ale predbehls me :) Musim rict, ze to vypada vazne skvele, tesim se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 po grafické stránce to vypadá opravdu skvěle, i když je to asi z PC verze, každopádně jak slibovali tak to asi z Xka vyždíme maximum:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 To rikaj vzdycky :D Kazdopadne to vic vypada jak dzungle nez New York a rozhodne to vypada skvele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.