Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 3

DeSmond

Recommended Posts

libi se mi to ze rikaji ze oblek dostane nove funkce, na to se tesim nejvice, protoze jedna z nej veci, ktera na me v crysis2 zapusobila, byla ta cast, kdy Prorok (alcatraz) skoro umrel a oblek aktivoval defibrilator atp, to se mi libilo jak se snazil sam oblek udrzet svyho panicka ziveho :o doufam, ze ve trojce to bude takto ve vice castech hry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se celkem tesim, Crysis 2 me bavil, vylo to konzolovejsi, ale hralo se to krane, stejne tak to vypadalo a trojka v zarostlym new yorku teda "kompromis" mezi 1 a 2 mi prijde super, navic rozdeleni na sedm zon mi trosku "smrdi" sand boxem a to by mohlo byt hodne fajn, nove funkce obleku bych bral, ale zase se mi libilo, jak to bylo namapovany na min tlacitek nez v jednicce a lip se to uzivalo, tezko rict, jestli by se tam jeste hezky neco veslo :) Ale ocenil bych lepsi upgrady, ty ve dvojce mi pak neprisli tak super, na to, jak "dlouho" na to clovek "setril" :)

Odkaz ke komentáři

Tak je to oficialni jak jen to jde, Crytek se vytasil i s novym infem, screeny a dokonce uz i oficialnim coverem, vice zde ;)

http://www.zing.cz/novinky/11101/strilecka-crysis-3-oficialne-oznamena

No, ty "nanobubliny" znej uz dost pritazene za vlasy :) Ale predpoklaam, ze se to v tomhle bude podrizovat hratelnosti, konkretne asi sandboxove :)

V nanobublinách budeme žrát z plastovech nano misek ala Horst Fuchs :D mě to zatím nechává chladným....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu