Satir Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Ahoj, stala se mi nepříjemná věc. Bohužel se sem tam někomu stane že se mu poškodí jakýsi soubor u Forzy a pak mu nejde chodit do tunnigu vinulů atd. Na netu se píše cosi že se soubor Corrupted Data, který je poškozený , může smazat a dál se pak dá pokračovat ve hře. Jenže po smazání tohoto souboru, se mi stratil veškerý postup ve hře. Profil mi v souborech v systému zůstal, ale nenačte se tam kde jsem skončil. Při spouštění hry mi to hodí první závod na oslavu blabla s Italiou a pak si vyberu auto třídy F... no prostě samotný začátek. Neví někdo jak z toho ven, jak se dostat tam kde jsem skončil, jestli není nějaká cesta jak obživit můj profil??? Dost jsem závoděním strávil a je to pár desítech odjetých hodin:((. Nemám chut to rozehrávat znova a nejradši byhc si počkal za rok na C.A.R.S. s takovou :X Budu moc vděčný za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.