xxYoshixx Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Nevim cim to je, ale kdyz jsem si pred tydnem koupil na PSN hry BloodRayne a 3on3 nhl, tak se mi z uctu neodecetly penize .. je to normalni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Srry za OT ale buď rád :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Mě se odečetly až pozdějc, resp. jsem je měl zablokovaný a až potom se odečetly ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Urcite se odectou po case, nekdy to trva dyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Duben 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Jo jo, už se po tydnu odecetly, dekuji LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts