Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem stahovani PlaystationStore


italiamor

Otázka

Zdravim vsechny mam asi mesic novou PS3 a zkusil sem ji pripojit pomoci kabelu na interner ktery normlane pouzivam v kompu a v nastaveni mi kdyz dam test pripojeni test vyhodnoti prvni dve veci jako succet ale zbytek jako failed od playstation network u ktereho jsem pripojen a neukaze mi to zadne u daje jako napr rychlost stahovani atd vite nekdo co s tim diky moc za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

a maš nastavenou PS3 stejne jako PC? jestli mas statickou IP tak v ps3 zadej IP o 1 vetsí tedy pokud mas IP 192.168.0.21 na PC, dej na PS3 192.168.0.22 a zbytek opiš, jestli maš DHCP tak v ps3 zatrhneš DHCP a vše se ti vyplní samo automaticky při každém startu

italiamor mysliš že někdo ví co je na třetím řádku toho testu? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud má první dvě položky Obtain IP adress a internet connection success, pak bych nehledal potíže v nastavení LANky, ale povolil bych na routeru UPnP a hodil IP adresu PS3 do DMZ. Máš vůbec vytvořený účat na PSN?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nechci vám do toho kecat ale pokud jsi připojený k internetu a vše ostatní vám funkuje máte problém s NAT TYPE. Kontrola je jednoduchá setings-net. setings-set. stat.list a úplně dole je položka NAT TYPE musí u toho být číslo 2 pokud není je potřeba v PS3 nastavit UPNP na povoleno a v routru nastavit UPNP na povoleno a v DMZ nastavit IP toho PS3 Pak by to mělo fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu