Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zabezpečení účtu


Maja75

Otázka

Ahoj,

měl jsem zřízený účet na hotmailu a k němu účet na XBOX live, kde jsem měl Gold členství. Již od 09/11 jsem hrál Fifu 12 FUT, kde jsem měl dva nejlepší týmy z BBVA a Barcleys PL. Dnes se mi stalo, že se mi při zapnutí XBOXu objevila zpráva, že se na můj profil přihlásil někdo jiný z jiného XBOXu. Do FUT jsem se ale dostal, kde jsem zjistil, že už nemám žádné coins na účtě a téměř všechny hráče mám rozprodané (škoda cca 3.500.000,-). Poté jsem xbox vypnul a šel se podívat na PC a na můj účet. Zde jsem se samozřejmě už na účet nedostal, zřejmě mi někdo změnil heslo. Poté jsem zkoušel ještě obnovit heslo, jelikož jsem měl zaregistrovanou alternativní adresu na seznamu, ale bezúspěšně, vždy 5x mi přišel odkaz na reset hesla a když jsem na něj klikl, tak mi skočila stránka, že došlo k dočasným potížím a to bylo celé. Když jsem prohlížel svůj alternativní email na seznamu, všiml jsem si, že mi na něj před 3 hodinami přišli 2 odkazy s žádostí o potvrzení ke zrušení tohoto alternativního emailu na seznamu. Zde jsem to samozřejmě nepotvrdil. Pak jsem opět zapnul XBOX, ale již jsem se na live nedostal, chtělo to heslo, které mi někdo změnil.

Má otázka zní, zda lze ještě odcizený účet na hotmailu nějak získat zpět (pomocí alternativního emailu), popřípadě zda by šlo z něj převést XBOX live gold na jiný účet který si vytvořím a poté starý účet zrušit.

Ví někdo, děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu