ThomasVT Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 cau mam problem mam uz docela dost poskrabanej displej nevite kolik stoji novej a kde sehnat??? nebo s tim de neco delat??? thanx za odpovedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 www.seznam.cz dej do hledat: "psp sony kryty" :roll: a kdyz ho vymenis tak ztratis zaruku...jen pro informaci..kdybys tohle napsal do hledani tady na foru tak jsem si jist, ze najdes i barevny kryty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Videl jsem nekde specialni tubu s necim co by melo skrabance odstrani, stoji to cca. 300Kc, nemate nekdo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 prej funguje i normalni pasta(jenom takova ta bila ne ty barevny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemi Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Kořas napsal: Videl jsem nekde specialni tubu s necim co by melo skrabance odstrani, stoji to cca. 300Kc, nemate nekdo zkusenost? Používá se to pro mobily. Stejnou nebo velice podobnou službu udělá obyčejná zubní pasta (ale obyčejná, bez granulí a podobných nesmyslů!). Dáš si trošku na kapesník, navlhčíš a třeš a třeš... (bavíme se pořád o displeji - jen pro pořádek :shock: ). Hlubší rýhy tím neodstraníš, ale drobných škrábanců se zbavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 gemi napsal: Kořas napsal: Videl jsem nekde specialni tubu s necim co by melo skrabance odstrani, stoji to cca. 300Kc, nemate nekdo zkusenost? Používá se to pro mobily. Stejnou nebo velice podobnou službu udělá obyčejná zubní pasta (ale obyčejná, bez granulí a podobných nesmyslů!). Dáš si trošku na kapesník, navlhčíš a třeš a třeš... (bavíme se pořád o displeji - jen pro pořádek :shock: ). Hlubší rýhy tím neodstraníš, ale drobných škrábanců se zbavíš. Ok, dik, vyzkousim po zakoupeni samotzne normalni bile pasty, nevis nahodou znacku nejake takove pasty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 já sem to vzal tou pastou na mobili a v pohodě škrábance pryč.ale mám problém se smítkem pod displejem nevýte co stím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemi Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 mpw napsal: já sem to vzal tou pastou na mobili a v pohodě škrábance pryč.ale mám problém se smítkem pod displejem nevýte co stím? Smítko - jednině rozdělat PSP = ztráta záruky. Na barvě pasty absolutně nezáleží, hlavně aby neobsahovala hrubší granule. Já na to používám obyčejnou Colgate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Ta specialni pasta (ne zubni) se jmenuje Displex a da se sehnat do 200kc zadejte v seznamu heslo ''Duplex'' a vyjedou vam obchody asi nejlevnejsi jsem videl za 138kc ale to postovny to doost navysi.A prej je to i na vetsi ryhy a funguje.Uz o ni dlouho premyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 :.Dragunov.: napsal: Uz o ni dlouho premyslim. Taky, taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 nekde na mobilmania.cz je i nejaka recenze displexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Master12 napsal: nekde na mobilmania.cz je i nejaka recenze displexuje na dvě věci tady je kryt neorig za 300 a orig 999http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=314601&messageNo=4&threadID=390 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 no ja si taky myslim ze displex je na h...(hlavne velky skrabance), ale na maly je docela dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 will napsal: Master12 napsal: nekde na mobilmania.cz je i nejaka recenze displexuje na dvě věci tady je kryt neorig za 300 a orig 999http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=314601&message No=4&threadID=390 Jasně no ale radči si koupim pastu a budu mít záruku nebo za 900 kryt a záruka pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemi Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Master12 napsal: no ja si taky myslim ze displex je na h...(hlavne velky skrabance), ale na maly je docela dobrej Na malé je právě dobrá obyčejná zubní pasta, nechápu, co řešíte. Mám zkušenosti s oběma postupy a Displex doporučuji pouze tomu, komu je líto, že při použití zubní pasty nevyhodí dvě stovky oknem... Rozdíl je NAPROSTO zanedbatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 mpw napsal: will napsal: Master12 napsal: nekde na mobilmania.cz je i nejaka recenze displexuje na dvě věci tady je kryt neorig za 300 a orig 999http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=314601&message No=4&threadID=390 Jasně no ale radči si koupim pastu a budu mít záruku nebo za 900 kryt a záruka pryč. podle mě výměnou orig. krytu záruku neporušíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 will napsal: mpw napsal: will napsal: Master12 napsal: nekde na mobilmania.cz je i nejaka recenze displexuje na dvě věci tady je kryt neorig za 300 a orig 999http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=314601&message No=4&threadID=390 Jasně no ale radči si koupim pastu a budu mít záruku nebo za 900 kryt a záruka pryč. podle mě výměnou orig. krytu záruku neporušíš Nevym ale ta plomba bude fuč a když jim řekneš že sis měnil kryt tak to jako kdybys jim řikal že sis měni displej,budou to asi brát stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 mpw napsal: will napsal: mpw napsal: will napsal: Master12 napsal: nekde na mobilmania.cz je i nejaka recenze displexuje na dvě věci tady je kryt neorig za 300 a orig 999http://www.playcentrum.cz/shop/default.asp?kod=314601&message No=4&threadID=390 Jasně no ale radči si koupim pastu a budu mít záruku nebo za 900 kryt a záruka pryč. podle mě výměnou orig. krytu záruku neporušíš Nevym ale ta plomba bude fuč a když jim řekneš že sis měnil kryt tak to jako kdybys jim řikal že sis měni displej,budou to asi brát stejně. JJ, tyky bych rekl zaruka pada pri jakemkoliv zasahu do pristroje!Tzn jakekoliv odendani treba sroubku! btw. Nevym! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 hm ... s tou pastou ... no skusit bych to mohl ... snad to prezije displayek ... jo a za jak dlouho sleze ta vune te pasty kdyz tak uz ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 mam koupenej Displex a je docela v pohode ted me stve prach co na ten displey furt nalítavá :D musim to sfouknout vždycky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Srpen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 a proc si na to neporidis tu folii??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 ThomasVT napsal: a proc si na to neporidis tu folii???poridim asi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Srpen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 hm taky sem tak udelal zejtra snad uz prijde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Takze pasta funguje jen na maly ryhy a Displex umi i velky nebo taky jen mali??Ja mam na svym psp takovy maly oderecky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 mno ja sem se vcas zakoupil folii a navic si davam na pspcko pozor, takze si ho pastou potirat nemusim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubika1 Odesláno Srpen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2006 Už mám na displeji taky pár škrábanců... radši si koupim taky folii viděl jsem ji někde za 54,- + 98,- poštovný nebo tak nějak, jinak tu pastu jsem zkoušel na mobile ale žádný účinek jsem nepostřeh až na to že displej měl vůni mentolu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ThomasVT
cau mam problem mam uz docela dost poskrabanej displej nevite kolik stoji novej a kde sehnat??? nebo s tim de neco delat??? thanx za odpovedi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
5
4
4
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 28
25
srp 29
14