kvasimodo Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Cago lidi. Na www.psp-hack.com se objevilo Pandoras Ultimate Magic stick v2. Mohl by to nekdo ceknout a napsat ,co je k cemu a jestli je to mnohem lepsi nez klasicka pandora nebo universalni unbricker ?Pokud jo tak sem hodit cesky preklad. Cago a diky Psp Fat 3.71 M33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tommzs Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 koukam ze to umi vsechno v jednom.:) asi to otestuju :) docela by se mi to hodilo. A vypadá to opravdu zajímavě, jen bych potřeboval do ruky PSP SLIM abych to ozkousel(na svém FAT to mužu ozkoušet vždy). Aspoň budu mít zase co dělat:D Tak na to koukam a vypadá to celkem složitě. Je tam asi 10rar archivů a Ultimate loader. Seženu 1GB kartu a zkusim s tim něco vymyslet a pokud to pujde a nikdo mě nepředběhne tak napíšu návod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kvasimodo Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 Diky ,ze se na to mrknes.Koukal jsem ,ze na youtube je na to jedno video ,ale je na prd !!! Je to takova jednoducha predvadecka. A pak jeste jedno video kde je videt,ze z tohodle programu nekdo dela pandoru,ale pouzil jen dve slozky a dal se k tomu uz nevyjadroval.Video ma ale super natoceny ,je na tri casti a opravdu to je krok po kroku jak se ma udelat pandora. Je to novinka ,tak to snad nekdo rozebere do podrobna a pak vyda navod i pro nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tommzs Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Tak posly odkaz:) Ja na to kouknu a udělam to podle toho. Na youtube jsem našel pouze jak se to snaží spustit, nějak jim to nejde ale pak to spustí a vyberou Universal Unbricker. Nic ale není vidět a není tam nic o instalaci. To video natočený na 3 části je jen na prvná pandoras battery která umí downgradovat PSP FAT na 1.50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kvasimodo
Cago lidi.
Na www.psp-hack.com se objevilo Pandoras Ultimate Magic stick v2.
Mohl by to nekdo ceknout a napsat ,co je k cemu a jestli je to mnohem lepsi nez klasicka pandora nebo universalni unbricker ?Pokud jo tak sem hodit cesky preklad.
Cago a diky
Psp Fat 3.71 M33
3 answers to this question
Recommended Posts