lacodekany Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2012 Vibrace jen zaplé, proč se tedy pak konstruovali do ovladače? Aby byly vyplé? Na baterky to významnou roli nehraje a ten požitek az to rozhodně stojí, věc, která je třeba super na koznolích oproti počítačové myši. Baterky kupuju 12 - pack tesco, sou nejlevnější a vydrží celkem dlouho Citovat
trezzor Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2012 Prisli sme nakoniec po debatach k nazoru, ze kazdy si hra ako chce. Ked niekomu vadi brncanie v rukach, tak si vibracie vypne. Ini si este tie dve vibracne srandy vyberie z gamepadu a o to ma lahsi gamepad :D Citovat
Ravendhi Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2012 Samozřejmě, tohle téma je úplně zbytečná diskuze o něčem, co si každý musí vyzkoušet sám. Citovat
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Vibrace každopádně zapnuté už jen z toho že to dodává z her lepší pocit :) aspoň pro mě :) . Co se týče baterek, tak i s vibracemi mi vydrželi tak těch 18 hodin :) Citovat
trezzor Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Ja som raz davno otestoval nabijatelne AA baterie v gamepade a zapisoval hodiny pouzivania - bez vibracii (mne to brncanie v rukach vadi) vydrzali 70 hod.! Ale vzdy som pouzival akubaterie, ked este funguju ...tie AA iba raz na test :) Citovat
piggy Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Vibrace mám u všeho zapnuté, není hra u které by mi to vadilo, naopak to přidává pocit, že se skutečně něco děje. Baterie mi problém nedělají, používám nabíjecí a vždy mám připravené jedny nabité.Nicméně je to každého věc, ale "kdo se bojí (krtek6) nesmí do lesa" :lol: Kdo se bojí, se.re v síni. :) Jinak jsem pro vibrace! Citovat
Consolero Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2012 Urcite vibrace, bez nich to neni ono ;-) Citovat
0martas0 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2012 Vibrace nejsou špatný, ale stala se mi celkem zajímavá věc. Mám dva ovladače, jeden bezdrát černý ( byl k xboxu ) a druhý drátový jsem si dokoupil právě abych nemusel měnit baterky, hrál jsem na něm se zaplejma vibracema furt, ale tak po roce a půl začal blbnout, pokaždé když chtěl vibrovat odpojil se ( takže jsem je musel vypnout ). Řikal jsem si, že asi odešel motorek, tak rozdělám ovladač, koukám všechno vypadá vpohodě, nechám rozdělanej, připojím, zapnu nějakou střílečku a začnu střílet jak blbej ( aby to vibrovalo pořádně ) a motorky se točí, ovladač vpohodě. Tak ho složím, zapnu hru, střílím a zas se odpojí. Od té doby jsem si na drátovým vibrace vypnul :D Druhej funguje normálně :D Citovat
petr.voltr Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2012 Vibrace mám stále zaplé, zabiju dvě mouchy jednou ranou, hraju hry a mám k tomu masáž rukou zdarma :) Baterky neřeším neb sem si koupil Onzu TE Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.