Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vibrace ano nebo ne

Rendy93

Recommended Posts

Vibrace jen zaplé, proč se tedy pak konstruovali do ovladače? Aby byly vyplé? Na baterky to významnou roli nehraje a ten požitek az to rozhodně stojí, věc, která je třeba super na koznolích oproti počítačové myši. Baterky kupuju 12 - pack tesco, sou nejlevnější a vydrží celkem dlouho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vibrace mám u všeho zapnuté, není hra u které by mi to vadilo, naopak to přidává pocit, že se skutečně něco děje. Baterie mi problém nedělají, používám nabíjecí a vždy mám připravené jedny nabité.

Nicméně je to každého věc, ale "kdo se bojí (krtek6) nesmí do lesa" :lol:

Kdo se bojí, se.re v síni. :) Jinak jsem pro vibrace!

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Vibrace nejsou špatný, ale stala se mi celkem zajímavá věc. Mám dva ovladače, jeden bezdrát černý ( byl k xboxu ) a druhý drátový jsem si dokoupil právě abych nemusel měnit baterky, hrál jsem na něm se zaplejma vibracema furt, ale tak po roce a půl začal blbnout, pokaždé když chtěl vibrovat odpojil se ( takže jsem je musel vypnout ). Řikal jsem si, že asi odešel motorek, tak rozdělám ovladač, koukám všechno vypadá vpohodě, nechám rozdělanej, připojím, zapnu nějakou střílečku a začnu střílet jak blbej ( aby to vibrovalo pořádně ) a motorky se točí, ovladač vpohodě. Tak ho složím, zapnu hru, střílím a zas se odpojí. Od té doby jsem si na drátovým vibrace vypnul :D Druhej funguje normálně :D

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu