lacodekany Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Vibrace jen zaplé, proč se tedy pak konstruovali do ovladače? Aby byly vyplé? Na baterky to významnou roli nehraje a ten požitek az to rozhodně stojí, věc, která je třeba super na koznolích oproti počítačové myši. Baterky kupuju 12 - pack tesco, sou nejlevnější a vydrží celkem dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Prisli sme nakoniec po debatach k nazoru, ze kazdy si hra ako chce. Ked niekomu vadi brncanie v rukach, tak si vibracie vypne. Ini si este tie dve vibracne srandy vyberie z gamepadu a o to ma lahsi gamepad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Samozřejmě, tohle téma je úplně zbytečná diskuze o něčem, co si každý musí vyzkoušet sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Vibrace každopádně zapnuté už jen z toho že to dodává z her lepší pocit :) aspoň pro mě :) . Co se týče baterek, tak i s vibracemi mi vydrželi tak těch 18 hodin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Ja som raz davno otestoval nabijatelne AA baterie v gamepade a zapisoval hodiny pouzivania - bez vibracii (mne to brncanie v rukach vadi) vydrzali 70 hod.! Ale vzdy som pouzival akubaterie, ked este funguju ...tie AA iba raz na test :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Vibrace mám u všeho zapnuté, není hra u které by mi to vadilo, naopak to přidává pocit, že se skutečně něco děje. Baterie mi problém nedělají, používám nabíjecí a vždy mám připravené jedny nabité.Nicméně je to každého věc, ale "kdo se bojí (krtek6) nesmí do lesa" :lol: Kdo se bojí, se.re v síni. :) Jinak jsem pro vibrace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Urcite vibrace, bez nich to neni ono ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Vibrace nejsou špatný, ale stala se mi celkem zajímavá věc. Mám dva ovladače, jeden bezdrát černý ( byl k xboxu ) a druhý drátový jsem si dokoupil právě abych nemusel měnit baterky, hrál jsem na něm se zaplejma vibracema furt, ale tak po roce a půl začal blbnout, pokaždé když chtěl vibrovat odpojil se ( takže jsem je musel vypnout ). Řikal jsem si, že asi odešel motorek, tak rozdělám ovladač, koukám všechno vypadá vpohodě, nechám rozdělanej, připojím, zapnu nějakou střílečku a začnu střílet jak blbej ( aby to vibrovalo pořádně ) a motorky se točí, ovladač vpohodě. Tak ho složím, zapnu hru, střílím a zas se odpojí. Od té doby jsem si na drátovým vibrace vypnul :D Druhej funguje normálně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2012 Vibrace mám stále zaplé, zabiju dvě mouchy jednou ranou, hraju hry a mám k tomu masáž rukou zdarma :) Baterky neřeším neb sem si koupil Onzu TE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.