JAckCZ Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Dobrý den, je tady někdo z Brna nebo okolí kdo by dokázal opravit rozbitou ps3 ? PS3 po zapnutí nic nedělá, obraz nenaskočí zvuk také nic, wifi ani hdd kontrolka nesvítí ani nebliká, do recovery menu najet nejde (pokaždé když podržím power konzole 1 pípne a vypne se, můžu to dělat klidně 80x po sobě ale nic) Nevím co to je jestli YLOD ? Byl bych rád kdyby to někdo uměl opravit, je mi jedno jestli to bude servis nebo někdo kdo tomu rozumí, možná by pomohlo přehuličkovat grafárnu. Děkuji za každý nápad nebo tip jak to opravit, nebo doporučení osoby která to opraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Jestli je to YLOD, coz se zda ze je. Tak tyhle opravy se moc nevyplati delat. Lepsi je koupit nove psko nebo pokud je jeste v zaruce, tak zkusit reklamovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Duben 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Záruka právě že není :( Jako oprava stojí 3000,- a za to by se dal sehnat xbox takže nevím jestli dávat na opravu nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 v brne mas servis www.servisvbrne.cz a ty delaji reball, spolupracujeme s nima, takze je mohu doporucit. Zkus se na ne obratit za kolik by to byly schopni udelat. (nevim tedy jestli jeste PS3 delaji, ale delali... - nam opravujou notebooky, takze ohledne playstationu nevim jiste). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furiou Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ahoj, chci se Vás zeptat, zda-li nevíte, co se stalo s mým PS3 Slim. Je v elektrice normálně, ale nesvítí mi kontrolka, nejde zapnout, prostě absolutně nereaguje, z ničeho nic. Jako, kdyby v elektrice vůbec nebyl, ale je, zkoušel jsem do jiných zásuvek apod.,ale vůbec nic nedělá, nereaguje, nic nesvítí. Včera večer mi několikrát vypadl proud, ale PS nebylo zapnuté, jen v elektrice, jako vždycky. Nevím, zda-li už včera nešlo, protože jsem ho nezapínal, až dnes jsem si chtěl zahrát a vůbec nic se neděje.. Tak jestli třeba nemá nějakou pojistku nebo něco takového.. Nevím si rady.. Děkuji za každou odpověď a reakci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 nebyly blesky tu noc jak vypadaval proud pokud to jak se mohlo stat ze ten blesk se svedl to tveho pska a spalil ho nebo skus o vocuchat estly nesmrdi po spalenine :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furiou Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ne, nebyla bouřka, ani blesky, nic.. Jenom pršelo a jelikož mám střechu nad hlavou, tak do PS mi rozhodně nenapršelo...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamry Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Ahoj lidi, mam velky problem. Prestaly mi fungovat vystupy z ps3. Nejde ani analog ani hdmi. Ps3 se pusti, hdd huci, kontrolky sviti atd. Nevite cim by to mohlo byt? Popripade nejaky servis na Vysocine? Sorry ze lezu do ciziho vlakna. Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Taky to máš divný, bezporuchová ps3ka je poruchová až moc :D, jinak jsem zjistil že mám vadnej zdroj tak výměna a valím v poho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts