Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash, DB, Hitachi mechanika...


Mrsina

Otázka

Ahoj. Verim tomu, ze v teto spouste temat bych odpovedi nasel a uz jsem to projel hodnekrat, ale presto se chci zeptat primo.

Koupil jsem Xbox (vypada to na 1 generaci xboxu, protoze nema HDMI vystup) a poznal jsem, ze se tam nachazi hitachi mechanika. Mou otazkou je, jak zjistim presnejsi "verzi" hitachi mechaniky? Protoze pokud se nemylim, tak je vic verzi (ale zrejme na tom moc nezalezi). Podle vseho, co jsem se docetl, tak na hitachi je "pouze" LT 2.0+ a 3.0+ neni. Chtel bych vedet, jestli verze 3.0+ je nepotrebna, protoze verze 2.0+ na teto mechanice zvladne rozlouskat nove hry, jako je forza 4, ufc undisputed 3, NHL 2k12. Tyto hry maji tzv. wave 12.

Dalsi otazkou je, proc je dulezite aktualizovat DB (dashboard) ? Vim jen, ze pokud neni aktualizovany, tak na nem nemusi jet hry, ale na druhou stranu, kdyz ma clovek vyysi verzi, tak mu taktez nemusi jit hry? Potreboval bych tyto informace trosku upresnit. Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud je to originální mechanika a není vyměněná za nějakou jinou která původně v xboxu byla, tak LT+ v3.0 není kvůli tomu (jak píšeš), že není potřeba. Mechanika Hitachi, totiž nepodporuje kontrolu AP 2.5 sektoru, který je mimo jiné obsažen ve většině nových her ve formátu XGD3.

Co se týče aktualizace DB, tak je vyžadována tak jak postupně přicházely nové hry. Momentálně by všechny do teď vydané hry měli jet na DB 2.0.14699 (kromě kinect Starwars, který tuším už vyžaduje aktuálně poslední verzi DB, což by měl být 2.0.14719.0).

Pro nové hry jako je například ta Forza 4, potřebuješ i mechaniku Lite-On iHAS 124 B s upraveným firmwarem právě pro vypalování záloh v XGD3 formátu. Obávám se ale, že mechanika se přestala vyrábět a bude těžké ji sehnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu