Manyto Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Zdravím komunitu měl jsem vždy xbox ted jsem rok bez konzole ale mám možnost v celku za solidní prachy koupit 60gb verzi ale bratránek mi mluví že mám jít do 120 aspon že se prej na 60 kazí grafiky nebo co a je tam jinej čip co je na tom pravdy popřípadě vaše zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Duben 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2012 Bohužel, 60gb se hodně kazí, je to ten nejstarší model (jediný který přehraje ps2 tituly) Taktéž doporučuju koupit novější model ... Samozřejmě otázka je, co znamená " za solidní peníze " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Já bych stařší konzoli nikdy nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 60satku ti take nedoporucuju ale osobne mam dve 80Gb jednu Flash a druhou cistou a snima zadny problem neni takze podle mne si sezen minimalne tu 80Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.