rytmy Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 viem nejako natrepať do Xboxu L3.0 nové songy do rockbandu ?? :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 pokud jsi připojený na XBL tak na rb music store, co písníčka to 160/80MSP, jinak by si musel mít myslím RGH, nebo jestli máš audition mode (XNA student 12 měsiční trial+ gold) tak se dají stahovat všide na netu, ovšem tohle jde jen po hraní offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Měl bych jiný dotaz ohledně rb songů... V rb store se mi asi tak u poloviny zobrazuje místo ceny jen "n ot available" mám cz live tak jestli to není třeba tím... @sisiliska dobrej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 VOndy: Já jsem si to taky myslel ovšem, ono... Co chceš za písničku?Oni třeba RBN songs jsou nedostupné tak z 90% (to jsou vytvořené uživatelama), buďto jsou tam dlouho a nikdo si je nekoupil, tak je smazali,nebo jsou prostě dočasně nedostupné, já když jsem si chtěl koupit nightmare tak jsem musel den čekat-a to je to normální RB DLC písnička...Může to být způsobeno také tím že je server přetížený, nebo ,jak se u RB MS stává hodně, nefunkční :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Jsem se právě koukal jaký tam sou songy že bych případně koupil ms points a zrovna ty který bych bral byly nedostupný... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Duben 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 taže jedine ked na live pojdem hej ? a to už ich budem mať stále ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 ano, pokud si je koupíš tak ano, ovšem je to na tobě no, cena těch písniček je totiž docela přehnaná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 takže nedá sa to niak obísť si čo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Jedině, když máš RGH (JTAG, apod.), tak to obejdeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 no s Jtagem a RGH ano, ale hledal jsem a stejně se na ty písničky do RB docela sere, jako našel jsem asi 300-400 písniček, ale tím to haslo, jako pokud jsi student vysoké školy tak máš možnost hrát stažené písničky přes audition mode, mám to oskoušený, paráda, nemužeš ovšem hrát ty songy online, ale je to dobré na rozhodování jakou songu na storu vybrat no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 jo některé písničky do RB jsou zadarmo, mrkni na http://dlcquickplay.com/ a tam si najdi jaké písničky by sis rád koupil, používej třeba funkci ,,rating" nebo ,,users" to ti ukáže buď jak je hodnocená, nebo kolik lidí jí má zakoupenou. Pokud by si chtěl ty zadarmo tak klikni na seřadit od nejmenší ceny (price) a tam se ti hned jako první ukážou songy za daksa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Květen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 takže, je šanca ked si to kúpim dostanem BAN alebo jak lebo asi si to idem :D a vie mi dakto postnúť DLC na Nirvanu ? :D alebo ten song pack ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 hraje roli to, co máš za flash, napiš co máš a uvidíme, já mám LT+ 1.91 myslím nebo tak něco a jsu na XBL tak půl roku, nic, žádnej flag ani ban.Jako jinak koukám, že nirvána tam má hodně písniček, nakup si hoodně MSP a nakupuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Květen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 no taže som na LIVE :DD sú tam aj free packy 3.0 mam dával asi 50 updatov ale všetko frčí jak má :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rytmy
viem nejako natrepať do Xboxu L3.0 nové songy do rockbandu ?? ://
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.