xManitua Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Tak kdo stahuje betu? Krom Zaklínače 2 jediná hra která mě v tomhle roce zajímá Dneska mi přišel klíč tak sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 taky mi přišel klíč takže budu určitě zkoušet a potom dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2012 Koukám beta se pouští až zejtra... damn :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Tak já taky stahuju takže jakmile dojdu ze školy doufam ze uz pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 A kde se to dá stahnout?na livku to nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Musí ti přijít kód ke stažení bety (na mail)... Jinak zatim podle toho co jsem si na chvíli zahrál tak se mi ten jeden mód líbí a jsou tam zajímavý možnosti. Trochu co mě zklamalo je ozvučení zbraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Díky za info,ten kod mam ale nevim kam ho mam zadat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 zmáčkni na gamepadu Xguid tlačítko, je to to prosvětlený prostřední tlačítko na gamepadu , klasicky se ti zobrazí okno který posuneš levým hřibkem na záložku, kde je napsaný reedem code a tak ho zadáš a dáš potvrdit a naskoí ti okno ke stáhnutí, potvrdíš a už stahuješ, potom to máš v quickplay... jinak celkem je hratelnost dobrá, je hodně možností i v nastavení a úpravy hráče, co mě trochu zatím zklamalo je grafika , ale o tom ta hra nebude hlavně MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 ok díky uz stahuju...ja se na to hodně těšim... grafiku ještě nemůžu posoudit,ale podle videí nevypadá zle... hl.ta hratelnost jak píšeš,nevíš jestli to půjde hrat ve 2 na jedný televizi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Kod dostanu když mám Splinter Cell Conviction? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 jestli máš sc convintion tak ho zapni , a zustan chvilku v menu,za chvíli ti vyskočí zmačknout x pro přechod na market a stahujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Nejvic me sere ze nekteri me daj pres pulku mapy na par ran s assaultem nebo ja do nich celej zasobnik a oni me zabijou na par ran .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Kod dostanu když mám Splinter Cell Conviction? Majitelé SC by jej měli dostat určitě prý... já kód dostal i bez SC tak bys ho měl najít na mailu nebo ve hře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 wtf to je nechutne zabugovane :D uz po 5 se me hrizl cely xbox :? Jo kdyz das extra v spilnter cellu v menu tak bys to mel najit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 wtf to je nechutne zabugovane :D uz po 5 se me hrizl cely xbox :?Jo kdyz das extra v spilnter cellu v menu tak bys to mel najit .. Takovej problém sem neměl... hledal bych chybu u tebe ;) Na co sem narazil že je tam zvláštní odezva či co... spoluhráči a soupeř mi občas na ty obrazovce blikaj z místa na místo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 No problém je že Conviction jsem dohrál ale hru už nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 tak hold to hrat nebudes pokud nemas predobjednavku Edit. Jak nekdo moze met uz 40 lvl scouta ? :D A jak delaj ze chodi kdyz jsou v maskovacim rezimu ja se zamaskuju ale jakmile se pohnu tak se odmaskuju ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 to je zajímavé lvl 40 to asi kluci nejsou moc podstiví:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 njn .. uz nekilikrat sem postkal nekoho kdo mel zapalnou munici a to je svina munice staci te 1 strefit a zacnes horet a stejnak uhoris .. :/ a co sem se dival tak ta munice je od 40 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 No tak musim říct,že se mi to hodně líbí,ale jsem i hodně zklamanej... Podle mě se mulťák moc chytat nebude,ty mapy se mi nezdaj moc dobře navržený...Včera jsem hrál mapu pipe a byly tam 2 místa kam bylo téměř nemožný se dostat,protože pro bránění tam byli daleko vyhodnější pozice... Těšim se na singl,a jestli pujde splitscreen tak budu naprosto spokojenej...jo a těšim se na 3D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 mě pořád trochu leží v žaludku ta grafika, přijde mi nic moc, i když je to beta , ale to se do ostré hry asi už moc nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Taky si myslim... grafika neni špatná,jednoducha , ale bez zbytečnejch chyb.. tak to vidim já... ale když si vezmu , že tu hru dohromady o víc než rok odložili,tak bych nechtěl vidět jak vypadala předtim... Jinak mě mrzí,že je to jakoby takový víc arkádový... Třeba pohyb při schování za překážku - to se mi teda fakt nelíbí - moc rychlí... Podle mě AW2 měl pohyby vyřešený líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Me to vubec nebaví :) tet me to vyhazuje vzdycky u konce hry takze stratim vesere xp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Počkej, tenhle topic jsme už zakládal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Ta beta stoji za ♥♥♥♥♥ ja tam mam na♥♥♥♥♥ odezvu nasiju mu do hlavy cely zasobnik a o zdechne treba az po 10 secundach co sem prestal strilet a on je zazdi nebo proste blikne a zniceho nic kje vedle me .. On o me nevi nasiju do neho celej zasobnik a on se stihne potom otocit a zabit me na 10 ran ... ? nebo kdyz je killcam tam je zabije strilenim do zdi ? jabezim a on strili vedle me a lita to vedle me do zdi a do zeme a stejnak me sejme .. hrozne zabugovane .. Nebo taky vidim jenom obrysy zbrani protivnika tak ani nemam sanci si ho vsimnout .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.