Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

zmáčkni na gamepadu Xguid tlačítko, je to to prosvětlený prostřední tlačítko na gamepadu , klasicky se ti zobrazí okno který posuneš levým hřibkem na záložku, kde je napsaný reedem code a tak ho zadáš a dáš potvrdit a naskoí ti okno ke stáhnutí, potvrdíš a už stahuješ, potom to máš v quickplay...

jinak celkem je hratelnost dobrá, je hodně možností i v nastavení a úpravy hráče, co mě trochu zatím zklamalo je grafika , ale o tom ta hra nebude hlavně MP.

Odesláno
wtf to je nechutne zabugovane :D uz po 5 se me hrizl cely xbox :?

Jo kdyz das extra v spilnter cellu v menu tak bys to mel najit ..

Takovej problém sem neměl... hledal bych chybu u tebe ;) Na co sem narazil že je tam zvláštní odezva či co... spoluhráči a soupeř mi občas na ty obrazovce blikaj z místa na místo :D

Odesláno

No tak musim říct,že se mi to hodně líbí,ale jsem i hodně zklamanej... Podle mě se mulťák moc chytat nebude,ty mapy se mi nezdaj moc dobře navržený...Včera jsem hrál mapu pipe a byly tam 2 místa kam bylo téměř nemožný se dostat,protože pro bránění tam byli daleko vyhodnější pozice... Těšim se na singl,a jestli pujde splitscreen tak budu naprosto spokojenej...jo a těšim se na 3D..

Odesláno

Taky si myslim... grafika neni špatná,jednoducha , ale bez zbytečnejch chyb.. tak to vidim já... ale když si vezmu , že tu hru dohromady o víc než rok odložili,tak bych nechtěl vidět jak vypadala předtim... Jinak mě mrzí,že je to jakoby takový víc arkádový... Třeba pohyb při schování za překážku - to se mi teda fakt nelíbí - moc rychlí... Podle mě AW2 měl pohyby vyřešený líp...

Odesláno

Ta beta stoji za ♥♥♥♥♥ ja tam mam na♥♥♥♥♥ odezvu nasiju mu do hlavy cely zasobnik a o zdechne treba az po 10 secundach co sem prestal strilet a on je zazdi nebo proste blikne a zniceho nic kje vedle me ..

On o me nevi nasiju do neho celej zasobnik a on se stihne potom otocit a zabit me na 10 ran ... ? nebo kdyz je killcam tam je zabije strilenim do zdi ? jabezim a on strili vedle me a lita to vedle me do zdi a do zeme a stejnak me sejme .. hrozne zabugovane ..

Nebo taky vidim jenom obrysy zbrani protivnika tak ani nemam sanci si ho vsimnout ..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu