Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Par problemu. Covery-Hry pres Iso explorer-DLC


Recommended Posts

Zdravim mám par dotazu jelikož sem forum projíždel a pár rad jsem i nasel, ale nefungujou.

Zacnu s hrama.

Pokud projedu ISO Hry, pres Iso browser a následne nakopíruju klasicky do content a do 00000000... rozbalený položky, tak je vidím pouze pres XeX menu, v FSD se mi nezobrazují... Proč ? a co s tím ? (hra je kolikrát na netu už takle predrozbalená)

Na to přímo navazuje problém s DLC. KDy je DLC na druhém discu, první disc s hrou. Klasicky projedu Disc1 Iso2God. Pak sem se docetl, že Disc 2 s dlc projedu pres ten image browser a složku co to rozbalí hodim do nově vytvořeného adresáře 00000002 , kterej pridám ke složce 00000007 u hry (disc1) na HDD. Tudiž po rozkliknutí hry na hdd se zobrazí dve položky a to 00000007 se hrou a 00000002 s DLC. Takhle by to údajně mělo fungovat, ale bohužel tomu tak není... Nevím proč ani co s tim. (U hry samozřejmně nejdriv stahnu nove patche-pokuď jsou)

Další problém jsou Covery her.

V FSD menu se mi zobrazují obaly pouze asi u cca tří her a zbytek má nonstop zelenej prázdej obal, ale zbytek, jako screenshoty a obrázek na pozadí, jsou. Dámli refresh artwork, tak obal naskocí, ale pouze na dobu než FSD menu opustím (zapnu hru, vynu Xko). Ze zacatku mi to ani moc nevadilo, ale ted pri vetsim množství her se v tom blbe orientuje a blbe to taky vypadá. Sem registrovanej i na tech stránkách s covery které jsem tu na foru při řešení tohoto problému narazil. ALe nic nepomáhá. Nechápu ty tři hry co sou v cajku, proč i ony nezmizí ? Dál jsem zkoušel přeistalovat FSD a DashBoard. Po přeinstalaci byli všechny covery krásně načtené! Ale po vypnutí Xka, byli zase fuč, až na ty tři co se drží. Nechápu... Co s tím?

Dík za rady a info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu