drako83 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Zdravím,jak jistě víte , letošní EURO 2012 Polsko a Ukrajina nebude jako samostatná hra ale jako DLC balíček k FIFE 12. Mám v úmyslu ho koupit a hledám druhýho uživatele, který by na něj přispěl. DLC vychází 24.4.2012 na PSN a jeho cena je 539 Kč - t.j. 270 Kč na osobu. Kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Duben 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Máš tam PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Měl bych také zájem pokud by jste se nakonec nějak nedohodli. Jinak pokud už jste naplno dohodnutý tak využiji zdejší topic ať nezakládám nový, hledám k sobě druhou osobu která by to se mnou koupila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Lazyman: Mrknu jak to vypadá a možná bych měl taky zájem, tak bychom mohli spolu. Nejdřív ale mrknu jaký to je, jestli to za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Misi tak jak to vypadá hra už je ke koupi demo jsem zkusil a určitě bych na 100% kupoval tak se ozvi jestli do toho půjdeš také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pupek82 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Lidi to můžou max dvě osoby nebo to můžu i tři osoby koupit ten jeden DLC díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Pouze 2 osoby, jinak zatím se mi nikdo na 100% neozval ohledně koupě neměl by tedy někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 ja mám zájem ale musíš to koupit a já ti pošlu ty peníze na učet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 zdar borci, koupil jsem to euro ale tam neni kvalifikace? :( nemuzu ji nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 neni. ja jsem z toho taky pekne na....j :( a jeste se ani neda vytvorit vlastni turnaj. Ale ten novej mod je supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 co by jsme taky chtěli od EA za 500 kč. To bylo jasné, že to nějak ošidí. Proč to nenapíší do těch promo článků než to vydají, že.... (o: Stejně si to ale koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 a nejlepší na tom je ,že asi 10 států včetně Slovenska nejsou licencováni,takže ty jména hráčů fakt bomba no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Kdyby někomu náhodou chyběla fifa 12, tak mám na prodej novou nerozbalenou za 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 co by jsme taky chtěli od EA Off topic:EA a KONAMI nám každoročně prodávají lži a pozlátko...a my jim na to pokaždé skočíme :) viděli jste nový trailer na PES 2013? opět slibují vylepšené gólmany...ale od PES 6 se to nezměnilo :D EA bude to samé, milion hovadin, aby měli co ukázat ve videu a nakonec nechají tam ten zabugovaný engine...jestli to tak bude, ode mě peníze neuvidí... konec OT, díky za pozornost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitraMOOja Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 CHlapi, jak se to rozděluje ty účty? uvažuji o tom,že bych se s někým šábnul na půl jestli chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.