tekken90 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Platformy: PS3 Datum vydání: jaro 2013 Oznámen God of War Ascension Dlouho se spekulovalo, jakou hru dnes Sony oznámí. Nakonec oznámení pokazil obchodní řetězec Amazon, který do nabídky přidal God of War Ascension pro Playstation 3, aby toho nebylo málo, na stránce uveřejnil i oficiální teaser trailer, bohužel bez gameplay záběrů, a box art (po rozkliknutí vedle novinky). Na teaser se můžete podívat v novince. Podle teaseru se zdá, že se bude jednat o prequel, který předchází hře God of War: Ghost of Sparta. Další podrobnosti o hře zatím nevíme, ale ty určitě přijdou během dne, takže vás budeme informovat. UPDATE: Sony God of War: Ascension oficiálně oznámila. První informace se dozvíme 30. dubna a poté na E3. Do té doby musíme počkat. UPDATE 2: God of War Ascension vyjde na začátku příštího roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 tak to jsou super good news Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Super zpráva, budu se těšit na další info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marco296 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Ou yesss!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 God of War: Ascension – multiplayer obrázky + videoVývojáři ze SCE Santa Monica dnes oznámili, že akční hra God of War: Ascension bude mít vedle příběhové kampaně i multiplayerovou část. Todd Pappy pro oficiální Playstation Blog napsal, že pokud by si byli vědomi, že se multiplayer do God of War nehodí, nikdy by ho nevytvořili. Na výsledek jsou ale všichni neskutečně pyšní. Podle všeho má jít o hodně brutální záležitost, což samozřejmě nikoho nemůže překvapit. Zatímco příběhová část bude sledovat Kratose a jeho život než se stal bohem, v multiplayeru se hráči chopí bezejmenného bojovníka. S ním poté budou moci přísahat věrnost jednomu ze čtyř bohů - Zeus, Poseidon, Hades a Ares, přičemž za ni dostanou speciální síly, brnění a zbraně. Obrázky: http://www.konzolista.cz/photogalery/games/god-of-war-ascension-3719/screenshot_281973_thumb_wide940.jpg http://www.konzolista.cz/photogalery/games/god-of-war-ascension-3719/screenshot_281974_thumb_wide940.jpg http://www.konzolista.cz/photogalery/games/god-of-war-ascension-3719/screenshot_281975_thumb_wide940.jpg http://www.konzolista.cz/photogalery/games/god-of-war-ascension-3719/screenshot_281976_thumb_wide940.jpg http://www.konzolista.cz/photogalery/games/god-of-war-ascension-3719/screenshot_281977_thumb_wide940.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Docela mně ta přítomnost multiplayeru děsí. Už jen to že se tvůrci rozhodli dál ždímat už tak vyždímanou sérii jako GOW se mi moc nelíbí, snad to ale nějak dopadne. Každopádně bych byl radši kdyby přišli s novým ,, button masherem ,, . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Duben 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2012 Dúfam že po E3 bude demo ako pri GoW III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Květen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2012 Bude to nářez! MP mě každopádně nezajímá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 tak včera jsem dorazil GowIII, parádička. Jen škoda, že prequel. Něco mi nakonci říkalo, že by to nemusel být konec :) i když zde by muselo být něco ve stylu deus ex machina :-D i když jsme ve světě bohů tak by to asi neprdlo asi tak do oka :-DDD jinak série v rámci příběhu asi doždímaná opravdu je. Tak uvidíme co z toho vypadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Květen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2012 Já bych byl radši kdyby sérii nechali skončit důstojně po třetím dílu a GoS na psp ale oni ne :) Každopádně i když Kratos na konci 3ky udělal to co udělal, stejně by se jen vrátil zpět do pekla kde tomu vlastně šéfuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2012 mohlo by to pokračovat v pekle... jakožto novej bůh podsvětí by dojoval proti ostatním padlejm bohům... to by byl nářez! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 To budou zase jatka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 To už je hrozná haluz, prequel - tak jsem čekal, že bude třeba nějaká změna. Že by třeba Kratos dostal ty svoje sekáčky až ke konci nebo tak, že uvidíme jak se z něj stal ghost of sparta atd. ale ono prd a ještě k tomu ovládání času... ehm, měli by vědět kdy sérii důstojně zakončit. Čemu se ale divim, na letošní E3 je snad nejmenší číslovka za názvem hry 4 s vyjímkou call of duty: modern warfare: black ops2, což už je asi 15. díl, jen to maskujou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak snad to prostředí bude takové prosluněné často ve hře jako je v tom E3 demu, když si vzpomenu na zamračenou a deštivou trojku mimochodem která mě strašně bavila ale tuhle změnu rád uvítám:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 uf, to je nejaky divny :D ctj to opravovani veci, vraceni casu ????? To mi tam nejak nepasuje... kazdopadne ten slon se mi libil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 ježiši kriste! na to se tak moc těšim... každej díl sem hrál několikrát (i na pspčku) tohle je prostě nutnost... vypadá to úžasně.. hlavně mě zajímá ten MP jak bude fungovat ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 To už je hrozná haluz, prequel - tak jsem čekal, že bude třeba nějaká změna. Že by třeba Kratos dostal ty svoje sekáčky až ke konci nebo tak, že uvidíme jak se z něj stal ghost of sparta atd. ale ono prd a ještě k tomu ovládání času... ehm, měli by vědět kdy sérii důstojně zakončit. Čemu se ale divim, na letošní E3 je snad nejmenší číslovka za názvem hry 4 s vyjímkou call of duty: modern warfare: black ops2, což už je asi 15. díl, jen to maskujou :D tak kratosovi zakladni zbrane jsou fajn,ale mnohokrat jsem prosel hru i s jinymi typy a vse naprosto ok. JInak cestovani casem melo asi nejvetsi smysl v dilu druhem,takze zadna novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 GoW 3 zabírá celý BD, kolem 48GB, vyšel jen jako DISC-only verze... Ascension na tom bude asi taky stejně ? :( žádná psn verze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 GoW 3 zabírá celý BD, kolem 48GB, vyšel jen jako DISC-only verze... Ascension na tom bude asi taky stejně ? :( žádná psn verze ? eu verze ma 40 gb a usa verze 35 gb jen pro upresneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 a psn verze u novyho netušíš ? asi nebude vid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 a psn verze u novyho netušíš ? asi nebude vid.. hry urcene pouze pro ps3 vetsinou nebyvaji na psn store, nepotrebuji to. A GoW to urcite nebude jen demo zabralo skoro 5gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 ouky.. škoda škoda.. za půlku bych ho koupil s někym.. za plnou cenu asi počkám než bude ke stažení bokem.. nu třeba zlevní po krátký době :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Tady mate takovou hru hrajete predevsim o drivejsi pristup k demovce SP, ktery z tymu dosahne drive 10M bodu vyhraje (spartani maji navrch), ale vyhravate i armory,zbrane do hry,ktere jinak neziskate, za kazdou spravne zodpovezenou otazku mate odmenu v podobe artworku, videi. Je to ted celkem dost vytizeny tak to trva nez to nabehne u kazde otazky mate i odkaz na napovedu v komentarich pisou lidi odpovedi. :bash: http://www.godofwar.com/en-us/rise-of-the-warrior/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulisx Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Čaute, nevíte proč mi nefunguje pass na Multiplayera ? :D mám novou hru a nejde mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.