dany_ Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 tak dnes vyšla hra Prototype 2 release Prototype.2.XBOX360-COMPLEX hrajete už nekdo? ja se na to chystám večer tak jsem zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 jojo uz jsem to mastil vcera nez jsem sel spat docela schopny jednicka se mi nelibila tohle uz jo aspon mam co mastit znudenej marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Duben 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2012 Ja to pustim dnes je to o hodne lepsi nez jednicka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Ahoj , dneska mi přišla hra prototype 2 ale zaboha nemužu přijít na princip minihry Hunt and Consume kde se používá ten sonar na vyhledávání obětí ... Nevím podle hry mam běžed do nějakého středu ale jak já poznám zda li neběžím na opačnou stranu děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 .................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 Gunzie: Dík za SPOILER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 má to dobrou grafiku? já se na to uz nejak pomalu chystam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2012 má to dobrou grafiku? já se na to uz nejak pomalu chystam :D Grafika žádnej zázrak , takovej průměr na konzolích , nenadchne ale zároveň neurazí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 ♥♥♥♥♥♥e takhle spoilovat fakt díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Takovej spoiler :dddddddd ale abych nebyl OP má to cenu hrát ?? dojmy nějaký? jednička mě doopravdy moc nebavila... asi to bylo tim že jsem to hrál na PC ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Dneska jsem to dohrál a je to pecka. Ze začátku to je takový furt dokola podobný mise, pak se začnou objevovat vedlejší a tím že děláte vedlejší máte na výběr více vybavení což je super .Ale ke konci je to nářez nemáte skoro čas dělat něco jinýho. Podlě me to stojí si to zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Prototype 2 hraju a docela se bavím , je to rubačka v otevřeném městě ... Sice krom misí je to město mrtvé , auta ukrast nejdou , pouze vojenská technika ... Lidi na vás reaguji pouze v případě mutace , nebo pokavad do nich pálite se automatických pušek ... Mise jsou docela stereotypní , většinou někam dojdi , někoho najdi , něco eskortuj, neco znič ale většina misí končí soubojem z bossem , který po jeho zabití , absorbujete jeho vlastnost ... Tím se odemikají i nové herní prvky , v první třetině hry se teprve naučíte krást obrněnce , tanky , ATV ... U Tanku je taky dobrá vlastnost to že je budto mužete jedním tlačítkem zničit, druhým ukrast , třetím odebrat sekundární zbraň(třeba u tanku rotační kulomet ) a nebo z nich jednoduše seskočit ... Tak dohráno , docela povedený kousek , ale že bych měl nutkání to hrát znovu asi ne ... Pokavad jsem to správně pochopil mužeme se společně těšit na oznámení prototype 3 protože hra si o pokračování vysloveně říká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.