Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty 4 Modern Warfare

xxmarsimxx

Recommended Posts

Tak co lidi, těšíte se na tuhle pařbu? to bude teprve online kalba, Halo 3 je sice taky online král xboxu, ale to protože ho všichni tak vychvalovali a udělali z něj nejočekávanější multiplayer hru, ale hrafika tam vázne, zato COD4 to má super grafiku neni to scifi, a prostě jsem neváhal si tu hru předobjednat, a už jen čekám, až mi přibližně za 20 dní přijde poštou a začnu pařit jak mourovatej :D co vy lidi, budete si COD4 kupovat? abych měl s kym to pařit? :D

Tak prozatím hráči:

xxMarsim

Raven (když si koupí gold live :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no tak Halo 3 během pár dní předběhlo GoW co jsem se dočetl, tak nevim, ale Halo mě nebere a CoD bude fakt mazec, už se tešim až mi dorazí :)) tak mi kdyžtak pište nicky, kdo si ho pořídí, abysme mohli udělat takovou online komunitu a pařit, něco jako je tu u GoW.

Odkaz ke komentáři

Tak uz ji mam taky v predobednavce :lol:, na megahry.eu prodavaj polskou verzi za 800,- vč. dphčka, takze jsme s kamosema nevahali a rovnou vzali pet kousku.

Co se tyce dema, super..udelalo to na me dojem...je to hodne podobny s dvojkou, prostě fešný... akorat se bojim toho mulťáku..prej tam maj bejt ňáký picovinky jako vrtulniky za 5 fragu apod., dale neco na zpusob "RPGček" -> skill pointy=expy -> vic expu=level -> podle levelu kvér ruzne tridy. Uprimne doufam, ze tyhle kraviny vynda nejaky PAM mod nebo patch...do vydani jeste nejakych 18 dni tak uvidime.

Odkaz ke komentáři

jojo já už na to mám uložený penízky až to přijde, tak to začne :D tak kdokoliv se tu hru chystáte koupit, tak pište nicky, ať uděláme takovou malinkou komunitu z fóra :) ale už se fakt moc tešim. :)

tohle je fakt mazec video. ;)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu