xxmarsimxx Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Tak co lidi, těšíte se na tuhle pařbu? to bude teprve online kalba, Halo 3 je sice taky online král xboxu, ale to protože ho všichni tak vychvalovali a udělali z něj nejočekávanější multiplayer hru, ale hrafika tam vázne, zato COD4 to má super grafiku neni to scifi, a prostě jsem neváhal si tu hru předobjednat, a už jen čekám, až mi přibližně za 20 dní přijde poštou a začnu pařit jak mourovatej :D co vy lidi, budete si COD4 kupovat? abych měl s kym to pařit? :D Tak prozatím hráči: xxMarsim Raven (když si koupí gold live :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 hra bude dobrá...ale řekl bych že online král je Gears Of War....jinak se víc těším na assassins cred a UT3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 ja si cod4 urcite koupim,videl sem ukazky a bude to maso!!!!:wohow: tesim se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 no tak Halo 3 během pár dní předběhlo GoW co jsem se dočetl, tak nevim, ale Halo mě nebere a CoD bude fakt mazec, už se tešim až mi dorazí :)) tak mi kdyžtak pište nicky, kdo si ho pořídí, abysme mohli udělat takovou online komunitu a pařit, něco jako je tu u GoW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 ja bych potom klidne mulťas hrál ale nak se mi nechce kupovat tu zlatou kartu....:cry: setrim na hdd:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 hmm okey, tak ona ta karta zas tak drahá neni, když si jí koupíš třeba přes aukro nebo na xlive bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 tak mi ji kup a ja stebou budu hrat!!:wohow: chtel bych ten 120gb hdd,gold pocka:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 sorry, jsem si to neuvědomil. omlouvám se... Ale i tak... DEMO jako DEMO :) ale sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 jsi v360 sekci tak nevím co sem házíš linky na PC VERZI!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Doufam ze konecne bude to COD docela dlouhe,vsechny akce jsou moc kratke i HALO3 coz mne trochu zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 sorry, jsem si to neuvědomil. omlouvám se... Ale i tak... DEMO jako DEMO :) ale sry nevadí, ale příště napiš, že se jedná o demo na PC bono: bioshock se mi nezdál krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Tak uz ji mam taky v predobednavce :lol:, na megahry.eu prodavaj polskou verzi za 800,- vč. dphčka, takze jsme s kamosema nevahali a rovnou vzali pet kousku. Co se tyce dema, super..udelalo to na me dojem...je to hodne podobny s dvojkou, prostě fešný... akorat se bojim toho mulťáku..prej tam maj bejt ňáký picovinky jako vrtulniky za 5 fragu apod., dale neco na zpusob "RPGček" -> skill pointy=expy -> vic expu=level -> podle levelu kvér ruzne tridy. Uprimne doufam, ze tyhle kraviny vynda nejaky PAM mod nebo patch...do vydani jeste nejakych 18 dni tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 myslím že je to jen dobře...expování ve wolfenstein: enemy terriotry bylo naprosto suprové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Říjen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Dutch, na megahry.ue prodávaj PC verzi :D tady se bavíme o xboxu ;) a jestli tam prdávaj CoD4 na xbox za 800, tak to je solidní nákup :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Hm...bude to slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Ty vole fakt husta parbicka myslim ze se mame na co tesit :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Říjen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 jojo já už na to mám uložený penízky až to přijde, tak to začne :D tak kdokoliv se tu hru chystáte koupit, tak pište nicky, ať uděláme takovou malinkou komunitu z fóra :) ale už se fakt moc tešim. :) tohle je fakt mazec video. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 Dutch, na megahry.ue prodávaj PC verzi :D tady se bavíme o xboxu ;) a jestli tam prdávaj CoD4 na xbox za 800, tak to je solidní nákup :D :lol: lol sry...zeby spatna sekce?..njn, ocividne me neposloucha filtrovani topicu :) Ale stejne se nemuzu dockat :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 na ign nebo de to bylo byla testoavan ps3 verze a dostala deset z deseti...a herni doba pet az sest hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Říjen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 no jo no, to je jak MOHAB, ale ten se nehraje moc po netu, zato tohle bude po netu pařba jako prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Lidi mam dotazek. Call of Duty 4 USA - je to ntsc verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Lidi mam dotazek. Call of Duty 4 USA - je to ntsc verze? já jsem stáhl tu USA verzi,a normálně mi to funguje takže je to asi pal...a jinak je to fakt hodně dobrá hra baví mě to víc než předchozí díly z druhý světový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 na ign nebo de to bylo byla testoavan ps3 verze a dostala deset z deseti...a herni doba pet az sest hodin Na IGN dostala 9.4.Známku 10/10 doslali jen 2 hry v historii.A to Zelda:Ocarina of Time a Soul Calibur(na CD).Masterfull. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 A zkousel nekdo verzi region free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 ja jsem zkoušel verzi z obchodu za 1540kč, a zdneska mi přišla :D takže to bude pařbááá!! jastli se to někdo hodláte pařit, tak mi dejte vědět abych si vás dal do friend listu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.