Jump to content

Call of Duty 4 Modern Warfare

xxmarsimxx

Recommended Posts

Tak co lidi, těšíte se na tuhle pařbu? to bude teprve online kalba, Halo 3 je sice taky online král xboxu, ale to protože ho všichni tak vychvalovali a udělali z něj nejočekávanější multiplayer hru, ale hrafika tam vázne, zato COD4 to má super grafiku neni to scifi, a prostě jsem neváhal si tu hru předobjednat, a už jen čekám, až mi přibližně za 20 dní přijde poštou a začnu pařit jak mourovatej :D co vy lidi, budete si COD4 kupovat? abych měl s kym to pařit? :D

Tak prozatím hráči:

xxMarsim

Raven (když si koupí gold live :D )

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

no tak Halo 3 během pár dní předběhlo GoW co jsem se dočetl, tak nevim, ale Halo mě nebere a CoD bude fakt mazec, už se tešim až mi dorazí :)) tak mi kdyžtak pište nicky, kdo si ho pořídí, abysme mohli udělat takovou online komunitu a pařit, něco jako je tu u GoW.

Tak uz ji mam taky v predobednavce :lol:, na megahry.eu prodavaj polskou verzi za 800,- vč. dphčka, takze jsme s kamosema nevahali a rovnou vzali pet kousku.

Co se tyce dema, super..udelalo to na me dojem...je to hodne podobny s dvojkou, prostě fešný... akorat se bojim toho mulťáku..prej tam maj bejt ňáký picovinky jako vrtulniky za 5 fragu apod., dale neco na zpusob "RPGček" -> skill pointy=expy -> vic expu=level -> podle levelu kvér ruzne tridy. Uprimne doufam, ze tyhle kraviny vynda nejaky PAM mod nebo patch...do vydani jeste nejakych 18 dni tak uvidime.

• 3 weeks later...