Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozbehanie iMessage, Facetime a Push notifikácií / hacktivated iPhone [návod]


Sinedd182

Recommended Posts

TENTO PROBLÉM SA VYSKYTUJE PREDOVSETKÝM LEN NA HACKTIVOVANYCH ZARIADENIACH (keď máte zablokovaný iPhone a aktivujete ho pomocou jailbreaku). Sám som mal s oficiálnou aktiváciou trocha problémov, tak som sa rozhodol napisať menší návod :)

1.Tak na začiatok by bolo dobré podla modelu zariadenia (Nastavenia > Všeobecné > Informácie (model) napr.: MC603KN) zistíme na koho máme iPhone vlastne zablokovaný, pokial to nevieme, tak to zistíme na stránke: http://www.cyber-gsm.com/2011/10/iphone-model-list-according-to-countries/

(nezabudnite rozlýšiť aj podľa generácie iPhonu)

2. Keď už zistíme, na koho máme telefon blokovaný nainštalujeme SAM z cydie

3. Spustime ho a pokračujeme do Utilities > De-activate a potvrdíme deaktiváciu

4. Vrátime sa speť a mali by sme mať vyškrtnute políčko Hacktivation, zaškrtnute Enabled, Method vyberieme By Country and Carrier, Country vyberieme podľa modelu (podľa 1. kroku, kde sme si vyhľadali, z ktorej krajiny iPhone pochádza), Carrier tu musíme bohužiaľ vyhľadať sami najlepšie začať pekne od hora dole a rovnako ako aj pri SIM ID. Zakaždým, ako vyberieme Carrier a SIM ID musíme iPhone synchronizovať s PC (ak vyhodí, že SIM card is not supported... treba skúsiť vybrať inú variantu Carrier alebo SIM ID).

5. Ak vyberieme správnu variantu telefón sa bezproblémov synchronizuje. Ak behom synchronizácie vyhodí iTunes chybu 1664 tak ste boli úspešný. Chybu potvrdte a v iPhone bežte do Utilities > Backup Activation, to potvrďte a potom Restore Activation (môže to trvať niekoľko minút, telefón by sa mal sám rebootnuť. Ak sa však pri Reboote ostane svietiť dlhšiu dobu skúste podržať POWER + HOME súčastne pokial nezhasne displej a hned ako zhasne pustite obe tlačidla a stlačte POWER) telefon by mal nabehnuť :)

6. Z Appstore nainštalujte iPusher (FREE) a povolte na ňom push hlásenia a kliknite na test notifications (ak vám vyskočí push hlásenie máte vyhrate)..

7. Ak vám iPusher vyhodí chybu, že treba certifikát na push, tak odinštalujte iPusher, rebootnite iPhone, synchronizujte ho s iTunes, nainštalujte iPusher (nespúštajte ho) a opäť reboot. Potom by už mali push hlásenia fungovať na 100% (môžete otestovať cez iPusher)

Týmto spôsobom ste vlastne aktivovali aj iMessage a Facetime :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu