dessperadoss Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Čau, mám ps3 už 3. rokem doma a začíná mi to tak občas někdy blbnout. Vím, že se to dá nějak čistit, ale nevím přesně jak tak kdyby mi někdo pls poradil. díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 No tak sem něco našel zde http://www.youtube.com/watch?v=-1kEqyar_D0 ale nevím přesně jak to mám udělat, držím to tlačítko jak se vyndává CD ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Más slima nebo fatko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 ps3 slim :--)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Na Slimu tenhle fan test snad není. Každopádně na vyčštinění to je samozřejmě úplně k ničemu... Nejlepší je to prostě rozdělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 No kdybych to rozdělal tak nevím jak by to u mě dopadlo :-) Ale vím že sem tenhle test dělal před rokem a něco a šlo to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 No ted sem zapl ps3 a najednou hrozně velké menu, tv je v pořádku ale ps3 zase blbne :roll: nevite jak to spravit pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Neresetovals nastavení- podržení power buttonu asi 10s. Jinak tenhle test je na velké ho.no nejlepší odšroubovat a pořádně vydrhnout a očistit větrák popř. novou pastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Na Slimu tenhle fan test snad není. Každopádně na vyčštinění to je samozřejmě úplně k ničemu... Nejlepší je to prostě rozdělat. Cau zkousel jsem to a jde mi to mam 320gb verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 No držel sem to tlačítko jak se to zapína a vypíná (nevím jestli to je button) tak je možný že sem to restartoval, jinak jak řikám kdbych to měl rozdělávat tak by to nedopadlo moc dobře, jedině pomoct třeba nějakým videem na youtube ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 http://console-forum.net/tema/27968-precistenie-vnutra-ps3-pomocou-ventrilatorou/page3?highlight=cisteni na strane 4 mas jak to mas udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 ok díky přečtu si to, poradíte mi pls ještě jak se jmenují ty tlačítka na konzoly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 to cim vytahujes dvd je eject Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 aha...díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Čím ho zapínáš je power button. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 jojo díky moc, poradíte mi ještě jak to ps3 mám dát do původního stavu abych neměl to velké rozlišení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Najeď do video settings a dej full hd jestli to máš napojený přez HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 Sem ve Video ale nikde tam Full HD nemam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Mám další takovej problém jestli poradíte pls. Hraju on-line rúzné hry, ale když hraju NHL12 tak tam mám hrozně velké jmena hráčů, a když se mi zobrazí že je někdo online/offline tak mi to napiše přes 1/4 tv. Dělá mi to jen u NHL tak nevím kde je chyba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Špatný rozlišení asi podívej se do nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 No nemůžu to tam právě nikde najít :-) díval sem se už do nastavení zobrazení ale nikde nic, jestli právě není někde chyba v ps3 že se mi zobrazuje i tak velký PSN (Ale dělá to je když zapnu NHL12 no) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 ani nastavení v nhl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 No právě tam sem dával v NHL to nastavení zobrazení, ale nic takového tam nebylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 když najedeš v ps3 do video menu tak tam máš vypsaný rozližení 720p 1080p atd máš je zaškrtnuté ? máš full hd tv a hdmi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Mám HDMI a pak zaškrtnuté jen 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 tak zaškrtni všechny snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Čau, mám ps3 už 3. rokem doma a začíná mi to tak občas někdy blbnout. Vím, že se to dá nějak čistit, ale nevím přesně jak tak kdyby mi někdo pls poradil.
díky za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
30
17
4
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 23
15
kvě 2
10
kvě 14
6
črn 7
6
Top Posters For This Question
dessperadoss 30 posts
JAckCZ 17 posts
Ravendhi 4 posts
JohnnyX360 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 23 2012
15 posts
kvě 2 2012
10 posts
kvě 14 2012
6 posts
črn 7 2012
6 posts
61 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.