Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázka

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Nechci zakládat nové téma a tak se zeptám tady.

Chtěl bych trochu pročistit PS3 Slim od prachu a nečistot. Už je po záruce a tak uvažuji, jestli rozebrat a nebo použít stlačený vzduch a profouknout. Co doporučujete, docela nerad bych rozebíral a ještě něco zhoršil.

Zatím se jedná spíš o preventivní opatření.

Díky.

• 0
Odesláno
Jen dávej pozor na sílu stlačeného vzduchu. Pokud hodláš použít k vyfoukání kompresor, mohl by jsi velkým tlakem poškodit větrák, nebo cokoliv v konzoli. Pokud budeš používat nějaký ten vzduch v plechovce, tak s tím problém není, jeho síla není tak vysoká, aby něco poškodil.

hlavně aby si neutrhl optiku v mechanice!

• 0
Odesláno

...zdravím,jak jsem tu četl o použití kompresoru na vyfoukání Ps3..tak jsem se začal smát....zrovna dnes jsem si foukal kola doma na autě a koukal jsem jak se stlačeným vzduchem šla i kondenzovaná voda z hadice/na foukání/sice chvilku,to tak prskalo..ale co by ta vodička asi udělala....takže pozor na zdroj stlač.vzduchu

• 0
Odesláno
A to máš slima nebo ještě klasiku? Jak často dáváš novou pastu? My jsme s kamarádem rozebírali, ještě starou verzi PS3, který už neběhal. Dali jsem novou pastu a jel v pohodě, dokonce byl tišší než dřív, ale po pár dnech už zase nejel : (

Mám klasický, ne slim, ale rozdíl v tom v podstatě není, všechny přístroje co mají chladič s větrákem se musí čistit od prachu. Novou pastu stačí dát jednou po uplynutí záruční doby.

oakjos: To je velice dobrá poznámka, dávat si pozor na zdroj stlačeného vzduchu. V případě plechovek pro IT se není čeho obávat, proto doporučuji spíše než nepředvídatelný kompresor.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu