dessperadoss Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Čau, mám ps3 už 3. rokem doma a začíná mi to tak občas někdy blbnout. Vím, že se to dá nějak čistit, ale nevím přesně jak tak kdyby mi někdo pls poradil. díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Aha tak to pak jo :-) jen by mě zajimalo kdy mi to vrátí, protože hraju to online ligy a nemužu nebyt moc dlouho offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Na reklamaci je ze zákona 30 dní a z mých zkušeností čehokoliv co sem reklamoval, to vždy je nejméně 3 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Nechci zakládat nové téma a tak se zeptám tady. Chtěl bych trochu pročistit PS3 Slim od prachu a nečistot. Už je po záruce a tak uvažuji, jestli rozebrat a nebo použít stlačený vzduch a profouknout. Co doporučujete, docela nerad bych rozebíral a ještě něco zhoršil. Zatím se jedná spíš o preventivní opatření. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Vydělej HDD a profoukni to všemy otvory :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Jen dávej pozor na sílu stlačeného vzduchu. Pokud hodláš použít k vyfoukání kompresor, mohl by jsi velkým tlakem poškodit větrák, nebo cokoliv v konzoli. Pokud budeš používat nějaký ten vzduch v plechovce, tak s tím problém není, jeho síla není tak vysoká, aby něco poškodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Jen dávej pozor na sílu stlačeného vzduchu. Pokud hodláš použít k vyfoukání kompresor, mohl by jsi velkým tlakem poškodit větrák, nebo cokoliv v konzoli. Pokud budeš používat nějaký ten vzduch v plechovce, tak s tím problém není, jeho síla není tak vysoká, aby něco poškodil. hlavně aby si neutrhl optiku v mechanice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 To teda upřímně vypadá, že toho možná víc dojebu, než abych to vylepšil. Když si někde koupím ten tlačený vzduch, tak se do toho nemusím bát fouknout? Mám profukovat jenom zdířku na větráku, nebo co doporučujete, máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Já když čistím, tak vždycky rozebírám a s tím taky dávám novou teplovodivou pastu. Pokud budeš jen foukat, tak bych doporučoval jen do větracích otvorů. Nefoukat do mechaniky, to bys optiku zašpinil ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 A to máš slima nebo ještě klasiku? Jak často dáváš novou pastu? My jsme s kamarádem rozebírali, ještě starou verzi PS3, který už neběhal. Dali jsem novou pastu a jel v pohodě, dokonce byl tišší než dřív, ale po pár dnech už zase nejel : ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 ...zdravím,jak jsem tu četl o použití kompresoru na vyfoukání Ps3..tak jsem se začal smát....zrovna dnes jsem si foukal kola doma na autě a koukal jsem jak se stlačeným vzduchem šla i kondenzovaná voda z hadice/na foukání/sice chvilku,to tak prskalo..ale co by ta vodička asi udělala....takže pozor na zdroj stlač.vzduchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 A to máš slima nebo ještě klasiku? Jak často dáváš novou pastu? My jsme s kamarádem rozebírali, ještě starou verzi PS3, který už neběhal. Dali jsem novou pastu a jel v pohodě, dokonce byl tišší než dřív, ale po pár dnech už zase nejel : ( Mám klasický, ne slim, ale rozdíl v tom v podstatě není, všechny přístroje co mají chladič s větrákem se musí čistit od prachu. Novou pastu stačí dát jednou po uplynutí záruční doby. oakjos: To je velice dobrá poznámka, dávat si pozor na zdroj stlačeného vzduchu. V případě plechovek pro IT se není čeho obávat, proto doporučuji spíše než nepředvídatelný kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Čau, mám ps3 už 3. rokem doma a začíná mi to tak občas někdy blbnout. Vím, že se to dá nějak čistit, ale nevím přesně jak tak kdyby mi někdo pls poradil.
díky za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
30
17
4
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 23
15
kvě 2
10
kvě 14
6
črn 7
6
Top Posters For This Question
dessperadoss 30 posts
JAckCZ 17 posts
Ravendhi 4 posts
Manoust 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 23 2012
15 posts
kvě 2 2012
10 posts
kvě 14 2012
6 posts
črn 7 2012
6 posts
61 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.