dessperadoss Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Čau, mám ps3 už 3. rokem doma a začíná mi to tak občas někdy blbnout. Vím, že se to dá nějak čistit, ale nevím přesně jak tak kdyby mi někdo pls poradil. díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Super, tak to mám díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Funguje jo ? Super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2012 No mám nepřijemnou zprávu, ten den co sem to vyčistil, i ten následující to šlapalo skvěle bez problemu, ale dnes sem si chtěl dát fifu12 (online) a když ten zápas už nabíhá tak se mi to zamrzne, tak to tedy musím přes Button vypnout. Myslel sem si že je to jen nějaká náhoda, tak sem tedy opět zapnul fifu, pozval sem toho stejnyho borca a zamrzlo mi to uplně v tom stejným momentu jak předtím. Vůbec netuším kde je chyba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 To se stává hodně lidem, smaž hru z ps3 a nainstaluj znova mě to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2012 ok skusím to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Tak co ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2012 Až dneš večer se dostanu k ps3, neměl sem ted moc času, večer napišu jestli to pomohlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Já tu fifu nemám koupenou přes PSN, mám ji na CD. Když ji mam na CD tak se mi ukládají jen data, jinak hra tam není nainstalovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Nemáš tam data třeba z jiné fify třeba 2010 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Jo mám tam data z fify10 a fify11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Tady to borec opravvil smazáním savů http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111002135800AACJpvn Pochopil jsem to že smazal game-face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 ok ok skusím vymazat tedy všechny save z fify10 a fify11, pak dám zas vědět až budu hrát on-line. Bude to zítra nejpozději pozítří ;-) díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Vymaž v 12tky ten game-face neboco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Já tam myslím žádný Game-face nemam nebo ho aspon nevidím, vymazal sem všechny save z fify10 a fify11, ale vůbec to nepomohlo a dělá to pořád to stejny :/, už nevím vůbec co mam dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Najed do gamedata ultility a smas fifa 12 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 Počkej ale to smažu všechny save z fify12, můj profil, moje zápasy s přáteli, mojeho hráče atd. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Květen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2012 ??? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2012 Né savy ale nainstalovanou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Tak sem to vše udělal a první dny to běželo celkem slušně, bohužel ale je to zpět a opět hraju a v pulce zápasu mi zmizne zvuk, ukazatel skore a časomíra :-/ Už nevím co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2012 Tak už jsem 2x fifu12 vymazal a nainstaloval znovu a vždy mi to vydží tak 2 zápasy a pak mi opět mízí zvuk, časomíra a ukazovatel skore. Nevím už co mám, poradíte pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Zvuk vypadne už po pár sekundách hry, po poločase vypadne dokonce i ukazatel hráčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Tak to nevím. Možná vadnej segment disku jinak mě nic nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červen 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Tak jedině to zanýst třeba do JRC jestli by mi PSko nevyčistili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Červen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Ještě sem dostal radu, že bych mohl jít reklamovat disk, jen nevím jestli mi to za 3/4 roku vezmou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 God Raptor Odesláno Červen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2012 Tak záruka je dva roky, tak jakýpak copak? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Čau, mám ps3 už 3. rokem doma a začíná mi to tak občas někdy blbnout. Vím, že se to dá nějak čistit, ale nevím přesně jak tak kdyby mi někdo pls poradil.
díky za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
30
17
4
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 23
15
kvě 2
10
kvě 14
6
črn 7
6
Top Posters For This Question
dessperadoss 30 posts
JAckCZ 17 posts
Ravendhi 4 posts
JohnnyX360 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 23 2012
15 posts
kvě 2 2012
10 posts
kvě 14 2012
6 posts
črn 7 2012
6 posts
61 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.