NuDiXs Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Zdravím,PS3 mám něco okolo tří měsíců,má nejnovější aktualizaci,jedná se o slim verzi do které jsem nahodil 500gb pevný disk. Za hry mě již nebaví platit,proto se chci zeptat,zda je možné si sám doma udělat flash,viděl jsem na to nějakou flashku,nevím,nerozumím tomu. Hry se dají snad jen stáhnout a nakopírovat na HDD. Poradí prosím někdo?Mnohokrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Duben 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Spíš tedy potřebuji poradit,hodit nějaký odkazy,jak udělat downgrade z 4.11 na 3.55,nemůže nikde sehnat funkční odkazy na downgrade z 4.11 na 3.55 Ještě se zeptám,je zapotřebí nějaké pájení či otevírání konzole?Jestli ano tak na to prdím,JB mě zaujal jen kvůli (možnosti) neotevírání konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Duben 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2012 tak ps3 budu pořizovat ALE dost jsem četl(ale stejně bych cfw nebral) :-) takže když se podíváš sem: http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq nebo sem: http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq zjistíš, že se svou 4.11 máš smolíka. edit: tedy pokud si při nákupu neměl 3.55 pak by to mělo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Zdravím,PS3 mám něco okolo tří měsíců,má nejnovější aktualizaci,jedná se o slim verzi do které jsem nahodil 500gb pevný disk.
Za hry mě již nebaví platit,proto se chci zeptat,zda je možné si sám doma udělat flash,viděl jsem na to nějakou flashku,nevím,nerozumím tomu.
Hry se dají snad jen stáhnout a nakopírovat na HDD.
Poradí prosím někdo?Mnohokrát děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.