Poxes Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 máte to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Na xbox360.iso to už je,ale udajně to potřebuje TU 6,který na českou verzi není k sehnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Dostanu jinak TU do xboxe než přes internet v xboxu(nemám připojení)? že bych si to natáhl jen na hdd z compu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 ajo dík za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Dostanu jinak TU do xboxe než přes internet v xboxu(nemám připojení)? že bych si to natáhl jen na hdd z compu. Jde to klasicky přes USB, ale porblém je v tom,že e zatím Tu jen pro jednu verzi FIFY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 tak jenom pro info že to TU je už aji pro CZE verzu... na xbox360.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Aha, a myslíš si, že bys mi mohl poradit jak? Vůbec nevím, jak na to a strááášně by mi to pomohlo. Mám RGH, exterák, kde házím do složky "hry" převedené GOD hry. Díky moc za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 jezis :D ja bych cekal az do 25. kvetna.. sem se podival spatne na datum.. a co jde to teda na ceskou verzi? ze az mi dojde hdd tak bych si to stáhl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Aha, a myslíš si, že bys mi mohl poradit jak? Vůbec nevím, jak na to a strááášně by mi to pomohlo. Mám RGH, exterák, kde házím do složky "hry" převedené GOD hry. Díky moc za radu :-) a co chces? poradit jak se stahuje title update na rgh? ja si ho stahuju z jedne stranky, nakopiruju na flesku naformatovanou na exfat dam do xboxu a presunu na HDD a ono se to samo zapne.. jestli myslis to DLC tak to dlc musis nakopirovat do slozky 0000002 do slozky fifa nebo jak ti ju to vyextrahovalo.. ale dlc musi byt na internim hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 jjj už to jde stáhnout aji na CZ verzu ale stahuje se to strašne pomale ..:(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 a co chces? poradit jak se stahuje title update na rgh? ja si ho stahuju z jedne stranky, nakopiruju na flesku naformatovanou na exfat dam do xboxu a presunu na HDD a ono se to samo zapne.. jestli myslis to DLC tak to dlc musis nakopirovat do slozky 0000002 do slozky fifa nebo jak ti ju to vyextrahovalo.. ale dlc musi byt na internim hdd Jo, myslím TU. Já mam doma nejaky blby net a v xboxu proste nejde (sloziteji se to nastavuje) a chci rozjet dlc. Normalne stahnu tedy jpg z jqecover (nebo jak to presne je), strcim do xboxu, dam TU na dlc a ono se to aktualizuje? Mozna znim jak naprostý debi*, ale jsem fakt z toho jelen :D mam vsechny dlc projete pres iso2god (uz jsem je tak stahl), ve vlastni slozce a na externim hardu - interni mam zapraskany savy atd. Diky moc za radu, uz se tesim, az to rozjedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Duben 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2012 Jsou tma linky na mediafire a tam to je v pohodě. Nejlepší na updaty a DLC je si stáhnout contect manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 já title update stahuju na http://www.xbuc.net/ pres program horizon hodin na flesku a jen nakopiruju a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Jo, myslím TU. Já mam doma nejaky blby net a v xboxu proste nejde (sloziteji se to nastavuje) a chci rozjet dlc. Normalne stahnu tedy jpg z jqecover (nebo jak to presne je), strcim do xboxu, dam TU na dlc a ono se to aktualizuje? Mozna znim jak naprostý debi*, ale jsem fakt z toho jelen :D mam vsechny dlc projete pres iso2god (uz jsem je tak stahl), ve vlastni slozce a na externim hardu - interni mam zapraskany savy atd. Diky moc za radu, uz se tesim, az to rozjedu :D ale aby ti to dlc fungovalo tak musi bejt na hdd ktery je naformatovany na ten format xbox coz je ,,fatx,, jinak ti to nenajde.. proto si je presouvam vsechny na interni hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Aha,tak ted nevim,jestli se chapeme nebo to fakt tak musi byt ;) ja mam rgh a z externiho normalne hraju vsechny hry (mam ho naformatovany spravne). Takze mam dlc stahnout na interni hdd a pak vlozit flesku a kde to mam nakopirovat? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 divej. interni hdd je ve formatu FatX.. ten prave bere DLC, XBLA hry.. ale externi mas ve formatu fat32 aby ti zase fungovaly hry.. treba priklad jak to mam ja.. prevedl sem si fifu12 pres ISO2GOD a na externim disku mam slozku content/0000000000000000/45410967 a na internim disku si tu slozku vytvorim takze to bude hdd1/content/0000000000000000/45410967/0000002/a to dlc pak si normalne stahnu ten title update a pres flesku ho nakopiruju na disk a on se mi ukaze mezi save game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Aha, tak já to zkusím ;) nicméně, mě i XBLA hry jedou z externího. A ten TU mám stahnout - je to jen jpg, ne? Dám to na flashku, která je exfat a nakopíruju to do xboxu (mam automaticke aktualizování,takže to vezme samo, jo?). Diky moc zatím za trpělivost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 ten title update neni jpg.. to je format fotky.. asi si to pletes s necim ale to je jakoze aktualizace hry.. proto to das na flesku a ono ti to nabidne k presunuti na disk v nastaveni a jen das ok a pak to neresis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 tak ja sem včera dal par zapasu a dobre to je,grafika dobra,hrači mi přijdou větší nějací,lépe zpracovaní sou,mělo to včera takovy zvlaštně nepřirozený pohyb(až moc dokonalý)a občas to lagovalo a nešlo se spojit s hračem..ale mohlo to byt tim že servry byly přetižene..stahovalo se to 2 hodky...menu super udělane,mody fklidu...kdo chce euro ma ho mit - ja sem spokojen,až na ty hrače na ktere sem včera narazil..to sem si zas zanadával :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Ok, super, tak to jdu zkusit :) zatím moc děkuji za tip, já jsem to měl celé popletené s coverem. Někdo mě minule odkázal takhle, takže promiň, teď už mám ten správný soubor - nějak moc nul a písmenek :d takže teď to hodím na flashku a zkusím to zkopčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 a co mám dělat stou TU?kam to mám vložit nebo co?:Dmám v tym trochu zmatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 já bych za to MSP nedal...přijde mi to jako naprosto zbytečná blbost...grafika stejná (je to jen DLC základní hry), jediný co je tam jinak, tak že si můžu vybrat nároďáky a hrát nějakej přiblblej turnaj :D ne díky :D Jediný co může být super je mód Challenges, což mě baví i v základu FIFA 12.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 tak už sem to rozjel ... akorát máte taky anglické text a české komentář? a mám tam jenom 2 týmy německo a španělsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s4m.f1sher Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 To máš trial verzi, musíš koupit plnou. A jinak pozor jsou tam i týmy bez licence např. Slovensko a dokonce i Polsko a Ukrajina, ale co by jsme chtěly za cca 400Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Duben 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 funguje to někomu kdo si to stáhl a má offline účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.